Chci se zeptat, chci se stat darkyni vajicek je finanční odmena vzdy jista? Chci samozřejmě pomoci bezdetnym parum ale nechci to zadarmo, kdyby nastali nejake problemy.😕
Záleží jak která agentura, ale jak je psáno výše jak se vše podaří darkyne plní doporučení píchá si injekce atd. Tak ano, mě to čeká 3.10 😉
A je tu někdo kdo s tím už má zkušenosti? Já o tom dlouho přemýšlela, ale nakonec jsem to vzdala... Mám strach z toho píchání hormonů, kamarádka přibrala 8 kg... Co myslíte?
@laurinka2016 chci jit do prague fertility centre.a presne jak tady psala naka pani mam strach z tech hormonu ale bez toho to bohuzel nejde.pred par rokmi jsem zvolila antikoncepci bez hormonu.
Ja byla darovat trikrat a uplne v pohode. Z injekci jsem mela strach a pak jsem to zvladla sama. Nic jsem nepribrala. Byla jsem v gennetu a naprosto v klidu, ale vse je individualni. Kazde telo snese neco jineho. Ja mam vysokou plodnost.
Mám za sebou čtyři injekce a i když jsem se bála tak je to v pohodě, ne Teda že by to bylo příjemné ale prostě žádné drama picham si ji sama co se týče pribrani tak o tom slyším prvně a žádná z holek co znám co darovali nemluvila o pribirani, já na sobě nic takového nepozoruji... Uvidím ve středu co mi řeknou na ultrazvuku a jak se bude pokračovat, ale jsem zatím úplně v pohodě
jak moc tě to bolelo?
pouze pokud se povede vajíčka odebrat.