Ahojky holky :o) potřebovala bych radu, příští rok bych chtěla mimíska ale zaroven nechci jen čekat než budu těhu. ted nastupuju do třetaku jedné VS ale dal nechci, proto bych byla rada Bc. a poté další Bc. ALe dalkově. Víte někdo o nějakém dalkovém studiu co by se dalo dělat těhu a s mimiskem? mate nějaké zkusenosti? date nějaké tipy? díky moc :o)
to tě moc obdivuju!! No ja sem pravě chtěla vědět co trakhle holky studují? a obor je mi celkem jedno něco neutralního, nejlepe nejaky public relations, jazyky atd :o)
tak kombinovaně můžeš všechny
pár holek s miminem tak studuje ..to spíš záleží na tobě
Chod do témy mamičky ktoré študujete, tak je plno žien, ktoré študujú popri malých deťoch a navzájom sa podporujú 🙂
Ahoj Dreana, myslím, že Ťa admini zamknú 😉
Je tu podobná téma: Mamičky ktore este studujete
Je tam veľa maminiek, študentiek, ktoré sa ešte iba chystajú, alebo už študujú 😉
Ja tam tiež patrím 😀 ešte... Prvé som mala v prváku a dvojičky v druháku, tak hor sa tam, aby sme neboli samé
AHOJ.
Popri dieťatku sa dá študovať aj keď celá rodinka to pocíti.No musíš niečo obetovať.Ja som začala študovať na technickej univerzite a to som počas 6ročného štúdia stihla odrodiť aj 2 detičky.Popritom mi jedno i vážne ochorelo a bolo dlho hospitalizované v nemocnici.No zvladli sme všetko...sme zdraví a po 6rokoch(take bolo externe studium dlhe) som inžinierka a teším sa už z rodiny.,....Dá sa všetko zvládnuť keď chceš.Držím päste. 😉
ahoj dreana studovat sa da dialkovo aj s mimiskem, ja som zacinala vysku, ked som mala jeden a pol rocnu dcerku...v druhaku sa mi narodil syn a na statnice som isla s bruskom 😉 ..(to bola 4ročna Mgr. )
ahned som sa priyhlasila na dalsi odbor a treti sa narodil v prvaku..teraz idem do tretieho a mame stvrte dieta 😅 , ale skoncim Bc. a koncim..
tal neviem, popozeraj ake skoly mas v okoli ake odbory sa otvaraju, co ta bavi..drzim palce