ahoj, máte někdo zkušenosti se cvičením u moře? v červnu jede a chci vědět co mě čeká, jestli neumřu vyčerpáním.
díky za uklidnění, jedu s aerobikem a nikdy jsem to necvičila
tak s aerobicem netuším, jak to chodí, ale mamka se účastnila nějakého thajského cvičení a cvičilo se ráno a večer, když nebylo teplo. Předpokládám, že takto to bude i u aerobiku. A určitě to nebude povinný, takže když nebudeš zvládat, tak se prostě vyplácneš na pláž a ostatní, ať si cvičí,ne?! 😵
Já jsem cvičit byla a chodily jsme ráno před snídaní a večer před večeří, tj. cca v 7:30 a v 17, zvládnout se to v pohodě dalo 😉
ja jsem chodila brzo rano a po poledni cvicit a bylo to super akorat ze to neni porad a jen na dovce 😀 to by slo hezky dolu ty kila
Ahoj, byl jste někdo na zumba víkendu? Jedeme s kamarádkou v listopadu do jednoho wellness hotelu, a má se tam cvičit zumba. Mám trochu obavy, abych to zvládala. Sice cvičím pravidelně,ale nevím co od toho očekávat.
Holky, nevíte jestli někdo umožňuje vzít si dítě na prodloužený víkend na cvičení? Chtěla bych si udělat trochu aktivní volno,ale nemám hlídání. Dceři je 6 let, tak jsem si říkala, že by mohla jet taky kdyby tam byl inějaký program pro děti. Něvíte o něčem? Díky
záleží na jaké cvičení ses dala. Je toho spoustu - tanec, aerobic, různá cvičení původem převážně z východních států...
Ale myslím, že umřít bys neměla, bývají to pohodové zájezdy