Cvičení po císaři. Kdy je možné vrátit se ke cvičení?

sonnn
22. srp 2020

Ahoj! Kdo je po cs, poradíte jak jste se vracely ke cvičení? Před porodem jsem byla zvyklá na fitko, trampolínky, posilování s vlastní vahou...je možné se k těmto sportům vrátit? a kdy třeba? (po 3,6,x měsících)? na internetu jsou buď obecné rady typu to chce čas nebo cviky alá jóga a protahování, ale to mě nebere...díky za odpovědi.

fandysek_1
22. srp 2020

@sonnn to je strašně individuální. U mě to šlo, až po půl roce. Dost jsem cítila břicho při každém cvičení. Takže zkusit třeba po šestinedelí cvičení po císaři a pak přidávat.

lida9
22. srp 2020

u obou CS jsem vylezla hned po 6ti nedeli jsem na kone a jezdila... ale je to ale individualni, taky zalezi jake je miminko ( zda necha vyspat mamku ) nebo jak to ma clovek s kojenim ( horko, upla podprsenka a sport se u me prakticky vzdy objevil zanet ).... trampoliny se skakanim bych se bala, neni zpevneny stred tela, panevni dno atd, tak aby se neco nepohlo jak nema a s posilovanim take pozor co a jak posilovat ( prime brisni svaly fakt ne)... at se brzy vratis ke sportu🙂

zizkmi
26. srp 2020

@sonnn ja po cisari zacala chodit na TRX po 8 mesicich. Mela jsem pocit, ze je vse o.k. Jizva me nebolela cca po 2 mesicich. Cvicila jsem neco doma na stred tela- prkno, kliky a pod. Doma v pohode, na lekci jsem prkno v TRX nedala. Je to hodne individualni. Zacni a sama uvidis.