Cvičení doma. Dáte tip na video?

petrak15
29. říj 2019

Ahoj, prosim, doporucite mi nejake cviceni doma na karimatce na 20-30 minut, zatimco dcera spi? Pro uplneho zacatecnika, pri detech me drzi jen dlouhe a rychle prochazky s nasim velkym psem. Nepotrebuju zhubnout, ale objevit svaly (nove i znovu). 😂 pred svatbou jsem cvicila podle dvd, ale bylo to porad to samy.. potrebuju neco odzkousenyho. Dekuju.

ocetnicek
29. říj 2019

Ahoj, zkus na Youtube kanál Lumowell, je tam spousta videí, můžeš si vybrat délku cvičení (od 5 minut do 2 hodin), lehké, těžké...já podle něj ráda cvičila, než jsem otěhotněla.

nina004
29. říj 2019

Ja by som chcela dnes skusit toto:

https://www.youtube.com/watch?v=4GLW8ZOpXPI

Je to vyzva na 30dni a dievcata pod videom si to chvalili 🙂

ocetnicek
29. říj 2019

Zrovna Jillian za mě ne - bolí z toho kolena, svého času to byl hit, ale už se od ní pomalu ustupuje, že to není zas tak top cvičení.

lachtanice86
29. říj 2019

Fitfabstrong.cz

terezabinkova
29. říj 2019

Ráda cvičím podle Cassey z blogilates.com a nebo fitnessblender.com. Každému může sednout něco jiného a ráda se tu nechám inspirovat. Jsem jim věrná už několik let, tak třeba tu v tipech najdu i já něco nového a zajímavého.

petrak15
autor
29. říj 2019

Dekuju za tipy, uz se tesim, jak se vecer na to podivam. Takze ted jen utahat holky a dat je spat. 🙂

martiniquest
29. říj 2019

Onlinepilates.cz

herminka
29. říj 2019

Fitfabstrong.cz. Muzes zacit s Light nebo Well a casem se treba propracujes i k delsim a narocnejsim cvicenim.

danask88
29. říj 2019

Já miluju BOHO BEAUTIFUL krásně to ke mě sedí, je to klidné a nerasí to mé artrózou zkoušené klouby. Jsou tam cvičení pro začátečníky i pokročilé v délce i kolem 10min když mám někdy fakt jen chviličku.

https://www.youtube.com/watch?v=IV7rEFOkRkU
krucis
29. říj 2019

My s mužem cvičíme podle aplikace 30 days. Je to soubor cviků a od nejlehčích po nejtěžší. Každý den máš naplánované cviky a samo se to stupňuje a každý den je to malinko jiné.

jaajum
2. lis 2019

Já si na youtube oblíbila fitsugar. Každá lekce trochu jiná tak nenudí 🙂

kajaros
Odpověď byla odstraněná
Zobraz