Ahoj, prosim, doporucite mi nejake cviceni doma na karimatce na 20-30 minut, zatimco dcera spi? Pro uplneho zacatecnika, pri detech me drzi jen dlouhe a rychle prochazky s nasim velkym psem. Nepotrebuju zhubnout, ale objevit svaly (nove i znovu). 😂 pred svatbou jsem cvicila podle dvd, ale bylo to porad to samy.. potrebuju neco odzkousenyho. Dekuju.
Ja by som chcela dnes skusit toto:
https://www.youtube.com/watch?v=4GLW8ZOpXPIJe to vyzva na 30dni a dievcata pod videom si to chvalili 🙂
Zrovna Jillian za mě ne - bolí z toho kolena, svého času to byl hit, ale už se od ní pomalu ustupuje, že to není zas tak top cvičení.
Fitfabstrong.cz
Ráda cvičím podle Cassey z blogilates.com a nebo fitnessblender.com. Každému může sednout něco jiného a ráda se tu nechám inspirovat. Jsem jim věrná už několik let, tak třeba tu v tipech najdu i já něco nového a zajímavého.
Dekuju za tipy, uz se tesim, jak se vecer na to podivam. Takze ted jen utahat holky a dat je spat. 🙂
Onlinepilates.cz
Fitfabstrong.cz. Muzes zacit s Light nebo Well a casem se treba propracujes i k delsim a narocnejsim cvicenim.
Já miluju BOHO BEAUTIFUL krásně to ke mě sedí, je to klidné a nerasí to mé artrózou zkoušené klouby. Jsou tam cvičení pro začátečníky i pokročilé v délce i kolem 10min když mám někdy fakt jen chviličku.
My s mužem cvičíme podle aplikace 30 days. Je to soubor cviků a od nejlehčích po nejtěžší. Každý den máš naplánované cviky a samo se to stupňuje a každý den je to malinko jiné.
Já si na youtube oblíbila fitsugar. Každá lekce trochu jiná tak nenudí 🙂
Ahoj, zkus na Youtube kanál Lumowell, je tam spousta videí, můžeš si vybrat délku cvičení (od 5 minut do 2 hodin), lehké, těžké...já podle něj ráda cvičila, než jsem otěhotněla.