Dobrý den, chci si koupit čtečku E knih, ale netuším na co se zaměřit. Poradíte prosím? Jaké formáty má podporovat? Doporučíte dobrou čtečku? Děkuji
Měla jsem Kindle a spokojenost. Víc i ale vyhovuje aplikace Kindle v mobilu, čte se mi na něm dobře a mám ho pořád sebou.
Já stála o menu v češtině, takže jsem zvolila PocketBook, ale nejdůležitější mi přijde koupit si čtečku s podsvíceným displejem. Nejen na domácí čtení večer v posteli, kdy neruším muže, ale např. i v dálkovém autobuse. Mezi značkami Kindle a PocketBook neuděláš chybu, Kindle pracuje pouze s Aj, pokud ti to nevadí, jinak jsou to obě top značky na čtečky. Bohužel do podsvíceného displeje je potřeba investovat víc, ale jestli opravdu čteš dost, vyplatí se to.
Souhlas s holkama, Kindle je top. Pasu po ní už nějaký pátek. Třeba už Ježíšek zabere 😂
Mám pocket book s podsvicenym displejem. A nedám na ni dopustit. I kdyz jsem vždycky říkala že knížka je knížka - Ale když si u toho večer nemusím svítit.... nebo na cestách
Mam pocketbook a jsem naprosto spokojena 🙂
Mám už dva roky pocketbook. A nedám na ni dopustit! Na to ze jsem z ni byla trochu rozpacita, protože miluju papírové knihy a po ctecce jsem netouzila jsem z ni nakonec naprosto nadšena! Nehnu se bez ni nikam!😂
Kindle
Měla jsem Kindle 4, byla skvělá. Mam vyzkoušenou Kindle paperwhite a taky super🙂.