Co vařit z luštěninové směsky?

duhovakony
4. črc 2018

Holky nemate nektera radu,napad ci receptik co uvarit z teto smesky. Směs obsahuje:soja,cizrna,fazole cervena,bila,barevna,hrach zeleny. Za vase napady velke dik😉

marketicka346
4. črc 2018

@duhovakony já jí dávám do hrstkové polívky a je to skvělé

35_a_budu_mamka
4. črc 2018

@marketicka346 Já také a je výborná👍

duhovakony
autor
4. črc 2018

Diky holky☺

sarkoc
4. črc 2018

Dělám luštěninovou polévku s rajčaty, je luxusní 🙂

duhovakony
autor
4. črc 2018

@sarkoc a najdu receptik na netu nebo mate svuj?☺

sarkoc
4. črc 2018

@duhovakony mám z netu nebo nějakého časopisu, až budeme doma vyfotim 😉

duhovakony
autor
4. črc 2018

@sarkoc diky😉

sarkoc
4. črc 2018

@duhovakony tak jsem koukala, že používám nějakou jinou luštěninovou směs (je tam i dost čočky a červená čočka), ale asi je to jedno...jen se mi to ted trochu nepovedlo - při vyndávání receptu z šuplíku s receptama se mi celkem důležitá část odtrhla a nemůžu jí v té hromadě dohledat teď, ale není to složité...na oleji osmahnu cibulku, osolím, po chvilce přidám mrkev a petržel (dávám nastrouhané), prolisovaný česnek, bobkový list a rajský protlak...chvilku nechám restovat, pak přiliju vývar (stačí i voda a protlak pokud jste zvyklí), přidám luštěniny a na kousky nakrájené brambory a nechám vařit do měkka...já tam navíc oproti receptu přidávám na kousky nakrájená spařená rajčata...když jsou brambory a luštěniny měkké, už se jen ochutí - sůl, pepř, majoránka...po vypnutí varu vmíchat pár lístků baby špenátu (já dávám hodně, máme ho rádi)...a zakysanka byla v receptu psaná v tuto chvíli také vmíchat, ale já jí mám radši pouze lžíci pak přidanou na talíř po nalití polévky... ;)

sarkoc
4. črc 2018
duhovakony
autor
4. črc 2018

@sarkoc dekuji👍☺🙃