Holky,co Vám zabírá pro vším a hlídám za šampión nebo něco vlastního?
Dělala jsem tento zábal https://www.jaktak.cz/jak-se-zbavit-vsi-do-dvou... cena pár korun a zabral.
Arpalit neo, ničí i hnidy
Na hlavu olej, teatree oil aalpu, nebo slivovici... vysusi to a zabije. Hnidy zlikviduje zehlicka na vlasy!
Malá měla cca před měsícem 😢, koupila jsem v Dr. MAX od nich přípravek, a za nás Teda super, vysušit fénem a vyzehlit vlasy, a je po nich
@lery92 Jo přesně, můžu potvrdit. Ségra nosila ze školy vši každou chvíli, mohl je mít někdo ve třídě na druhém konci školy a ségra je vždycky přinesla. A máma to pravidelně chytala od ní, já nic... a pak šla máma po x letech na melír a pak už vši nechytla (já se v té době barvila už pravidelně). Tak ségře koupila přeliv a od tý doby ani veška.... A to holky zkusily kde co, na lidi, na psy, různý babský triky... až ta barva oběma pomohla.
A aby se nevracely a nelezly do vlasu...nakapat trochu teatree oleje do samponu co pouzivate a do vlasu vsi nevlezou 🙂
Holka je na jare dotahla z MS, nez jsem to zjistila, uz jsme to meli vsichni. Udelala jsem zabal z alpy, oleje a tea tree, potom umyla Arpalitem (psi sampon) a vsechno pochcipalo. Pro svuj klid jsem ten sampon pouzila behem cca 14dni jeste parkrat.
K tomu jsem teda veskery cejchy, polstare apod. vyprala na 60, vsechny plysaky nacpala do pytle a strcila na par dni na balkon a poradne vse vysala.
Hrebeny jsem jak cvok vzdycky oplachla horkou vodou a dala do mrazaku..
Arpalit neo nebo Orthosan - šampony na hafany...
koupili jsme v lékarně něco na vši a bída, dva dny o ničem. pak jsem koupila psí šampon ve zverimexu (Proficare Jemný antiparazitní šampon pro psy), stál okolo 100 Kč. Nanesli na hlavu, pořádně napěnili a plenou jsem hlavu zabalila, dcera tak byla cca 10-15 min. Poté jsme pořádně opláchli, hřebínkem vyčesali a ještě žehličkou přejeli vlásky a krása. Ted preventivně 1x týdne umýváme psím šamponem a už musím zatukat, na to jak ze školky furt psali, že máme kontrolovat, tak my nic.
Paranit, Sumifem, jakykoliv - jen opakuju dle návodu, i více (píší třeba po 4 dnech, dám po 3) a vycesavat hnidy, než oberu dceri hlavu (blond, do pasu, trvá to 2h.