Co to znamená? Je tohle chování běžné?

monica.r
22. říj 2020

Ahoj, vyznáte se v mužích? mám nějaký svůj vnitřní pocit, ale nevím, jestli je správný... Stýkám se s mužem - na platonické úrovni... Sice mi řekl, že má zamotanou hlavu...ale po tom jsme se 2 týdny neviděli, ani se nekontaktovali...po 2 týdnech se sám ozval a psali jsme si, volali, občas viděli - ale jen káva a popovídání. Naposledy, když jsme se viděli jsme si často koukali do očí, zrcadlili jsme svoje chování a když odjížděl, stoupl si proti mě, podíval se mi do očí, usmál se a pohladil mě po tváři... dali jsme si "normální" pusu a odjel...
Je tohle chování běžné? nebo naznačuje něco víc? jaký je váš názor? střízlivý pohled?

barulina
22. říj 2020

A jak to pokracuje po tom odjezdu? Nevim, me se nikdy nestalo, ze by se minchlap 14 dni neozval. A pokad to mela byt taktika, tak mi to prijde detinske. Mam rada prime jednani. Ja ldykoliv s kymkoliv zacinala, psali jsme si denne, snazili se vidat co nejvic. V propade ze to ani jednoho netahlo, bylo to hned jasne

monica.r
autor
22. říj 2020

@barulina Má závazky, ještě...Naše "vzplanutí" bylo náhodné, neplánované. Když to začínalo přidávat na obrátkách, řekl, že má pěkně zamotanou hlavu a že bude lepší, abychom se zase stali přáteli. Respektovala jsem to, a přestala se radši ozývat, ale ona se za 14 dní ozval sám a od té doby se ozývá pořád...Odjezd byl dneska...

lucka662006
22. říj 2020

Je to u chlapa zvláštní, říkat, že má zamotanou hlavu. Preferuji muže, na které je spolehnutí, kteří si se mnou nehrají a vím, co mám čekat, že se můžu spolehnout. Takové hrátky, trochu dětinské, promiň, ale můj pocit je, že je to spíše flirtování... Nevím, kolik Vám je let, ale do budoucnosti na trvalý rozumný vztah mi to nepřijde, na zamilovanost a lechtání v břiše super.

barulina
22. říj 2020

Nevim no. Ma zavazky, zatim? Visnjiste, ze to neni jen fraze. Nevyvracim to, ale ve svem veku bych preferovala uprimnost

monica.r
autor
22. říj 2020

@barulina vím to jistě...

keksik002
22. říj 2020

@monica.r málokterý muž se vzdá "závazků" kvuli úletu.. Spíš si "nechá" obě dvě a ozývá se jak se mu to hodí.. Což by sedělo..

barulina
23. říj 2020

@monica.r ale ja chapu ze to vis. No maximalne te chvili bude bolet srdce. Stejne udekas to co citis

xxx3d
23. říj 2020

Vybírá si.
Ty jsi čistý list, žádné starosti, všechno je nové, hezké, bezproblémové, klidné.
Otázka je, co ty. Další věc je věk, něco jinýho je tohle ve dvaceti, něco jinýho ve čtyřiceti. Ale z toho co píšeš to na mě dělá dojem výběru.

prostenika85
23. říj 2020

Je ženatý? Řekla bych, že si Tě namotává jako milenku. Dospělý chlap s jasným cílem by takhle nechodil kolem horké kaše, ale jednal...

monica.r
autor
23. říj 2020

Já mám rodinu i on, já vdaná on ženatý, oba dva máme nefungující partnerství...Věk 35+

prostenika85
23. říj 2020

Tohle může skončit velkým happyendem. Častější scénář je ale bohužel takový, že žena vlítne do románku ani neví jak, rozvede se a muž tak dlouho odchází z nefunkčního manželství, až zapomene, že chtěl odejít. Nadhodil návnadu a čeká co Ty na to.

fandysek_1
23. říj 2020

@monica.r oba dva máte fungující vztahy a děláte tohle? Mě tohle dělat manžel tak se fakt naštvu a já jako vdaná ženská bych vzala hned zpátečku. Co od toho chceš?

pavlinar
23. říj 2020

Asi to bohuzel bezne je, pri hledani milenky. Nemyslim, ze by po par tydnech platonickeho vztahu premyslel o opusteni rodiny.
Proc jste v nefunkcnim vztahu?

xxx3d
23. říj 2020

@fandysek_1 oba dva mají NE fungující partnerské vztahy, takže je zcela logické, že se jim tohle stalo. Chce to trochu číst, než vypálím nějaký odsudek.

xxx3d
23. říj 2020

@monica.r jinak teda... nezávidím ti to. V úvodu jsi psala, že máš nějaký svůj vnitřní pocit, napsala bych ti, dej na něj.
Situace ve které jste by se mohla dobře vyvinout, pro vás oba, ale záleželo by na více věcech, hlavní je asi ta, co si od toho jednotlivec z dvojice představuje. No a aby to dopadlo aspoň uspokojivě pro všechny (4) zúčastněné, to už je asi trochu sci-fi.

ariadna12
25. říj 2020

@monica.r bud mne chlap chce a nevaha, nebo ho nechci ja. Nemam rada nic na polovicato a podle toho bych se zaridila. Nejdriv by stalo zato si vyresit svuj nefungujici vztah, at nespadnes treba do dalsiho (byt samozrejme muze byt i happyend, ale neni to tak pravdepodobne).