Holky prosím o radu co by to mohlo být ? Holka teď nedávno donesla ze školy ves těch jsme se zbavili ale dnes jsem našla v oblečení tohle .našla jsem že existuje i ves šatní .nevíte co by to mohlo být děkuji jsem už zoufalá
@helen_h právě vůbec nevím vyhledávala jsem si že by to mohla být Ves šatní ale vůbec nevím
No já nejsem teda extra znalec, ale přijde mi to jako klož jelení, když shodí "křídla". Těžko lze pak otřepat z kůže, z oblečení, ve vlasech to je uplná šilenost.
@zet83 a co stim dělat ? Děkuji jak se toho zbavit
@nelakalejova No a má to vpředu taková ta klepítka, nebo ne?? Veš je nemá. A dcera toho má někde nějak víc? nemůže to být jen jednorázový hmyz?
taky myslím, že je to štírek, vyhodila bych ven 😉
@nelakalejova to je fotka na houby, zkus to lip. Ale jako ves mi to neprijde. A je to vetsi, ne? Z tohohle neni ani ta velikost zrejma 🤷🏾♂️ Klos, stirek apod je neco co si proste prineses na obleceni. Pustit ven a hotovo.
@nelakalejova jen vyhodit ven. Je to jednorázový hmyz, který žije převážně v lese. Jen je otravný.
@marge_s když si to přiblížite tak to jde trochu líp vidět
To je štírek. 🙂
@nelakalejova jj stirek 🙂
@marge_s tak děkuji já už myslela co máme doma za havěť 🤷♀️😂
@helen_h mela vsi donesla je ze školy měli jsme je po prvé a dnes jsem při úklidu našla tohle tak jsem to hned přiřadila k tomu že je to taky naky druh vsi 😂
@nelakalejova znam, clovek je vycukanej. Ja likvidovala blechy a drbala se podezirave dalsi dva mesice :D
Přijde mi to jako nějaký druh štírka, ale foto nejde zvětšit, tak jen tipuji.