Zdravím. Probudilo mě hrozné svědění. Štípance jsem měla jak od komára a našla jsem v posteli toho. Blecha to být snad nemůžu, protože to nemá tykadla a jako štěnice se mi to nezdá. Štěnice má plochý tvar. Nevíte někdo co to může být?
Nic takového nemám :/ ale ty štípance. Na komára to nevypadá.
Poptejte se tady http://www.skudci.com/ tam určitě poradí. Řekla bych, že jde o kožojeda, ale ten neštípe, nekouše, živí se zejména živočišnými zbytky, obilím.. může napadat tkaniny. Můžou se vyskytnout kromě skříní s oblečením a v posteli i v mouce, čaji, otevřených potravinách ve špajzu, potřeba vše prolézt. Ale myslím, že snad v každé domácnosti se objeví..
@anetakamaradova a máte jich víc na jednom místě těch štípanců?
@anetakamaradova Dobrý den, vím, že jste tento příspěvek sem přidávala již před několika lety, ale tento týden jsme se setkali s podobným broučkem u nás v posteli a přítel je strašně poštípaný, až z toho měl alergickou reakci. Nepřišla jste náhodou na to, o kterého brouka se jednalo? Děkuji.
Nevím jestli je to přesně ono, ale zkontrolujte si doma mouku, např. ještě psí granule, a jestli máte doma nějaké mazlíčky hlodavce tak zrní a seno. já něco podobného měla ve vojtěškových granulích. přinesla jsem to tak z krámu