Co si představíte pod pojmem "papírová krajka"?

ili74
13. zář 2022

Dělám si takový soukromý průzkum a byla bych ráda za vaše odpovědi.

camelinka
13. zář 2022

@ili74 Na materske si zacala vyrabet papirove krajky a druhe tema je, co si pod tim pojmem kdo predstavi? Nenapadna reklama?

ili74
autor
13. zář 2022

@camelinka Reklama na koníček?
Dělám si průzkum, jestli někdo zná tuhle techniku, protože mimo mou sociální bublinu to skoro nikdo nezná.

ai30
13. zář 2022

@ili74 No asi krajku z papiru, takove ty decky nebo prouzky. Co jineho by si pod tim clovek mel predstavit? Mne to prijde docela jednoznacne, ne?

ai30
13. zář 2022

Jo ale ted jsem si to vygooglila a je to i tohle? https://vysocina.rozhlas.cz/technika-papirove-k... O tom jsem nikdy neslysela..

camelinka
13. zář 2022

@ili74 Tak i konicek se da prodavat 😉😎, nicmene papirova krajka je normalni vec, kterou asi zna kazdy, ne?

ili74
autor
13. zář 2022

@camelinka Nic tu neprodávám.
Právě že nezná. Co je to pro vás?

ili74
autor
13. zář 2022

@ai30 Jo! To je ono.
Moc mě mrzí, že to zná tak málo lidí. Většina si pod tím představí takové ty papírové dečky pod dort apod.

ai30
13. zář 2022

@ili74 Kdyz ony se ty decky tak jmenujou, no.. Skoda, takova krasna technika. Ale opravdu to tedka vidim poprve.

bohumilakupkova
13. zář 2022

@ili74 Taky jsem musela googlit. 🙂Představila jsem si podložku pod dort.

carmenz
13. zář 2022

Ty jo, tady musí být někdo vždycky jízlivej, i kdyby šlo o otázku "Jak se máte?" tvl.
Já si pod tím představím asi taky něco jako podložku pod dort. Ale pokud by mě to mělo v nějakém kontextu oslovit, tak si to zjistím. Chci říct, je to úzkoprofilovka, takže jde spíš o to kde a jak správně prezentovat, než o co přesně jde. Určitě samotnou techniku bude znát málokdo.

ckocka
13. zář 2022

@ili74 Pokud ale chceš dělat osvětu mělo to být formulováno jinak.

ili74
autor
13. zář 2022

@ckocka Jak? 🙂

ili74
autor
13. zář 2022

@carmenz Ano, dělá to málo lidí. Zkouším to prezentovat jinde, na fb mám skupinku. Tam tvoříme a je tam super souhra 🙂
Tady nechci úplně prezentovat, právě aby to nebylo bráno jako reklama. Spíš sonduju, co si pod tím kdo představí. A moje obava se naplnila. Podložky pod dorty 😒

malenka3
13. zář 2022

Nic, neznám to. První mě napadl papír pod dort.

dashyyy
13. zář 2022

Vůbec to neznám, vidím to poprvé a přijde mi to super a zvláštní. Jsem ráda za příspěvek 😉 ať se daří

konidana
13. zář 2022

@ili74 papírová krajka... no prostě vystřihovánka.

mourovatakocka
13. zář 2022

@ili74 Taky jsem myslela něco snazšího jako je pod dort, podle odkazu to je moc krásné, kdysi jsem to už někde viděla, ale zapomněla. Já zase pletla s prvním dítětem košíky z papíru, teď už není čas, ale občas na mě taky někdo koukal jakože cože 😁

petulkadodo
13. zář 2022

@ili74 Já si představím takové ty papírové vystřihovánky, co jsme dělávali ve škole, třeba před Vánoci jsme tak vyráběly sněhové vločky na okna a vánoční ozdoby.

elfka21
13. zář 2022

@ili74 já to znám jen díky tomu, že na trzích tady s tím byla paní. Moc se mi to líbilo, že je to takové něžné a koupila jsem si tak udělané přáníčko - gratulaci ke svatbě.

dianemash
13. zář 2022

Neměla jsem tušení co to je a děkuju za příspěvek, zkusím navrhnout v domově seniorů,že zkusíme udělat vánoční výzdobu, věřím, že babičky to znát budou a ještě mě přiučí 😎 hezký koníček 👍

michaela666
13. zář 2022

Co si pod tím představím? Vystřihovánku a velice trpělivého, pečlivého člověka. 😃

hope09
13. zář 2022

Taky to vidím poprvé, nejdřív mě hned napadla podložka pod dort 🤷🏻‍♀️

ili74
autor
14. zář 2022

@dashyyy Děkuju 🙂

ili74
autor
14. zář 2022

@konidana To ani ne 🙂

ili74
autor
14. zář 2022

@mourovatakocka Pedig je hodně rozšířený, papírovou krajku to (doufám) ještě čeká 🙂

ili74
autor
14. zář 2022

@petulkadodo Ty jsou krásné, ale to není ono 🙂

ili74
autor
14. zář 2022

@elfka21 Ano, svatební oznámení, přání, darovací obálky dělané touto technikou jsou naprostý luxus 🙂

ili74
autor
14. zář 2022

@dianemash Moc lidí to nezná, ale ten nápad s domovem důchodců mi přijde hezký. Možná bych takovým tvořením někomu mohla udělat radost 🙂