Dělám si takový soukromý průzkum a byla bych ráda za vaše odpovědi.
Jo ale ted jsem si to vygooglila a je to i tohle? https://vysocina.rozhlas.cz/technika-papirove-k... O tom jsem nikdy neslysela..
@ili74 Taky jsem musela googlit. 🙂Představila jsem si podložku pod dort.
Ty jo, tady musí být někdo vždycky jízlivej, i kdyby šlo o otázku "Jak se máte?" tvl.
Já si pod tím představím asi taky něco jako podložku pod dort. Ale pokud by mě to mělo v nějakém kontextu oslovit, tak si to zjistím. Chci říct, je to úzkoprofilovka, takže jde spíš o to kde a jak správně prezentovat, než o co přesně jde. Určitě samotnou techniku bude znát málokdo.
@carmenz Ano, dělá to málo lidí. Zkouším to prezentovat jinde, na fb mám skupinku. Tam tvoříme a je tam super souhra 🙂
Tady nechci úplně prezentovat, právě aby to nebylo bráno jako reklama. Spíš sonduju, co si pod tím kdo představí. A moje obava se naplnila. Podložky pod dorty 😒
Nic, neznám to. První mě napadl papír pod dort.
Vůbec to neznám, vidím to poprvé a přijde mi to super a zvláštní. Jsem ráda za příspěvek 😉 ať se daří
@ili74 Taky jsem myslela něco snazšího jako je pod dort, podle odkazu to je moc krásné, kdysi jsem to už někde viděla, ale zapomněla. Já zase pletla s prvním dítětem košíky z papíru, teď už není čas, ale občas na mě taky někdo koukal jakože cože 😁
@ili74 Já si představím takové ty papírové vystřihovánky, co jsme dělávali ve škole, třeba před Vánoci jsme tak vyráběly sněhové vločky na okna a vánoční ozdoby.
Neměla jsem tušení co to je a děkuju za příspěvek, zkusím navrhnout v domově seniorů,že zkusíme udělat vánoční výzdobu, věřím, že babičky to znát budou a ještě mě přiučí 😎 hezký koníček 👍
Co si pod tím představím? Vystřihovánku a velice trpělivého, pečlivého člověka. 😃
Taky to vidím poprvé, nejdřív mě hned napadla podložka pod dort 🤷🏻♀️
@mourovatakocka Pedig je hodně rozšířený, papírovou krajku to (doufám) ještě čeká 🙂
@petulkadodo Ty jsou krásné, ale to není ono 🙂
@ili74 Na materske si zacala vyrabet papirove krajky a druhe tema je, co si pod tim pojmem kdo predstavi? Nenapadna reklama?