Co si o tom myslíte? Hraje si se mnou?

melykely
9. pro 2023

Psala jsem tady o tom architektovi, jak je problém se s ním sejít...ptala jsem se různých lidí a řekli mi, že se také vymlouvá, že kdyby chtěl, tak se sejde. Kamarád mi napsal, že si se mnou hraje.

Píšu pokračování. Napsal mi, že má čas v pátek nebo o víkendu. Napsala jsem, že klidně můžeme v pátek. Byl čtvrtek a vůbec na to nereagoval a odpovídal mi na jiné zprávy. Takže jsem nevěděla zda s tím počítat anebo ne.
Najednou byl ten pátek a pořád nic. Do toho mi psala kamarádka zda s ní nepůjdu ven. Už byly dvě hodiny a stále nic, tak jsem mu napsala zda to tedy dnes platí anebo ne. Odepsal prosimte promiň, ale nedám to. Příští týden snad něco vymyslíme.

Uběhl další týden a přišel s tím, že má o víkendu volněji tak jestli mám čas můžeme jít ven. Napsala jsem že v sobotu klidně můžeme, ale že v neděli už mám program. Odepsal, že se mu právě hodí víc neděle a že dá vědět.

Začíná mi připadat že si se mnou taky dělá co chce a že si se mnou hraje. Také vám to tak přijde?

michaela666
10. pro 2023

@melykely Takhle se komunikovalo v mojí pubertě před 15 lety s lidma na různých chatech. 🙈 Tenkrát za mnou takhle jezdil kluk přes půl republiky a já jak nanynka čekala kdy přijede. Hrozně se mi líbil a "chodili" jsme spolu on-line.

Dneska bych s ním neztrácela čas a narovinu bych mu řekla ať si ze mě nedělá srandu. Nechce? OK. Přesunu svůj zájem jinam. Dospělý chlap, pokud má zájem, si udělá čas i kdyby to mělo být jen na hodinové kafe.

lentilkah
10. pro 2023

Prolitla jsem rychle i to predchozi tema a presne takhle to ma kamaradka. Kazdy chlap jj naslibuje hory doly a pak dela mrtveho brouka. U ni je to bohuzel i tim, ze je moc urputna a tak radsi berou zpatecku.
Nema cas napsat nebo se sejit? Za me blbost. Napsat muze i pri sezeni na hajzlu a sejit se muze proste po praci. Nikdo jen nepracuje a nespi.

misa_pise
10. pro 2023

Chlap, který se chce sejít se prostě sejde...může se stát jednou, že to nedopadne, že do toho něco vleze, ale rozhodně by dal vědět a snažil se najít jiný řešení. Kdo chce hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod.