Hezky den. Potrebovala bych poradit. Je mi 19 let, teprve jsem zacala pracovat. Mam kolegu, je mu 20 let. Nechaval mi na pracovnim stolu psanicka, pak mi nechal papir, kde mi napsal svuj Facebook. Ja jsem si ho nepridala, pak mu kolegyne dala muj fb. Pozadal me o pratelstvi, ktere jsem prijala. Napsal mi jen jednou a to "Ahoj". Ja mu take odepsala a on vic nereagoval. Nikdy me nepozdravil, ani ja jeho, myslim, ze kluk by mel pozdravit prvni.
Co si o tom myslet? O co mu tedy jde?
Tohle ti nikdo asi nerekne o co mu jde.Bud se mu libis,chce si vrznout nebo je jenom docela obycejne pratelsky.
Já si nedovedu představit, že se v 19 zaregistruju na mamaweb a začnu tam řešit něco ve stylu "jujky, mě je 13 a asi se líbím klukovi".
Variant o co mu jde je několik.
@te_reza Tak vidis a ja to resim ☺️
@te_reza
taky me napadlo jestli nejde o dalsiho trolla
@zelenaesmolda Neskutecne podezirava. Ok, nema smysl to resit. Hezky vecer.
Víte, že ste na webu pro maminky jo?
Dle stylu odpovědí bych řekla, že furt ten samý trollík 😂
O co mu jde? Aby z tebe udělal debila, abys měla důvod se jít svěřovat na mateřský web. Pokud je ti fakt 19, tak s ohledem na tvůj projev potěš koště 🤦♀️
@jjasmina nic proti Vám, ale taky jsem na webu pro maminky a maminka nejsem. A to jsem podstatně starší, než holčina. Zas na druhou stranu, je hodně žen, které mají v 19 dítě. Nezastávam si tento blbý dotaz, ale nemusíte hned útočit a v podstatě jí říct, že tady nemá co dělat, pokud není matkou. 🤷🏻♀️
Já byla v 19 taky jelito, ale až takové rozhodně ne. Co čekáš, že ti tu napíšeme?
@nebrasska Tenhle web je primárně pro maminky, určitě tu mohou být i bezdětné ženy, dokonce se tu najdou i chlapi, ale tohle patří někam k puberťákům a ne sem. Styl 13 leté. Podobné dotazy jsem četla kdysi v Bravu 🤦♀️
Takové věci se kdysi psaly do Bravíčka. Ale psávaly se někdy ve 13 letech. 😁
Nejsem podezirava,spis uz to dokazu poznat 🙂
@te_reza teď si uhodila hřebík na hlavičku 😂😂😂
Jako mazec ...za chvilku si tu začneme psát "manžel mě plácnul po zadku,nevíte co si o tom mám myslet?"😂
Je to jasný, chtěl tě do postele, ale kdyz zjistil co je s tebou práce jen na blbe přátelství na fb tak to zabalil.
@amazonkajanik no já hlavně v 19 kalila o sto šest a o existenci takových webů jsem neměla ani ponětí.... Jsem stará 😂
@te_reza já asi taky...v tomhle věku jsem měla za sebou nespočet motarkarskych srazu,kde je to debil ,vedle debila a můj chlap si dodnes myslí,bůhví jak jsem si tam neuzivala (nemá cenu vysvětlovat,lepší mlčet)
@mimi1004 no vidíte? A já znám hodně žen, které se sem přihlásili, protože hledali cenné informace z asistované reprodukce, nebo informace co jim pomůže otěhotnět. Jak jsem již psala výše, nezastávam se blbého dotazu, ale trochu mě odpověď mrzí. Ráda bych patřila mezi matky, ale bohužel, né každému to jde z jednoho sexu. To ale neznamená, že tady nemáme co dělat, protože děti nemáme.
A souhlasím, že je škoda zrušení Brava 😁 my jsme se na tom vždy celkem pobavili.
@nebrasska myslím, že to bylo psané nešťastně - web pro maminky. Je to mateřský web a to je rozdíl - mateřský proto, že vše ohledně mateřství. A to jak aktuálního, tak budoucího. Takže bezdětných je tu opravdu spousta a právem, ale pubertální dotazy nudících se trollů jsou fakt mimo mísu.
@amazonkajanik Jako pozor, ráno tu byla diskuze o tom, že ji přítel poplácal po tváři a ona se sesypala a co jako má teď dělat 😃😃😃
Asi se stydí