Co si o tom myslíte?

kristyna63737
30. črc 2024

Zdravím.
Jdu se s Vámi poradit. Můj bývalý manipulátor, alkoholik, gambler mě seznámil s kolegou v jeho práci (momentálně jeho nadřízeným), jelikož mě o vše připravil musím s tim byvalym zatim stále bydlet. No s tim jeho nadřízeným jsme si hodně padli do oka, máme toho opravdu moc společného rozumíme si hrozně moc. Ale teď příjde to, že má 2 děti což problém neni protože jsme si nějak řekli že mě děti nejdou a on by si přivedl 2 dcery že to tak asi má být. Ale dokonce ještě žije s matkou tech holek. Aby ste tomu rozumeli ja bych nikdy nikomu neničila rodinu ale ona ho podvádí celý vztah. Cca 8 roku a řekli si že spolu budou jen kvulli dceram. Co si o tom myslíte? My jsme spolu nic neměli jen neviné povídání seznámi s jednou dcerou a takhle. Myslíte že by byl schopný ji opustit? Ona ani nejevi nejaky extra zajem o ty dcery a obe jsou spis závisle na nem. Mám tomu davat nějakou šanci? Nebo se na to rovnou vykašlat? Jako opravdu si moc rozumíme a bavíme se a píšeme si celé dny už cca 3 měsíce každý den.

lauriak
30. črc 2024

Myslim si, ze to vidis iba z jeho strany a veris vsetkemu co ti nakukal. Realita bude uplne inde.

klokanka31
30. črc 2024

@kristyna63737 Fakt ještě někdo může věřit tomu, že chlap žije s manželkou jen kvůli dětem, že ho celý život podvádí, a blablabla? 🙄

kristyna63737
autor
30. črc 2024

@klokanka31 jo můžeme protože jsem u toho několikrát byla. Nemyslím zrovna tak jak v téhle situaci ale i sousedi vedle kterých jsem žila skoro cele mládí to tak taky měli. Dnešní doba je hold jiná a tohle se děje vesměs často a ani to nikdo nemusí tušit.

miryp
30. črc 2024

@kristyna63737 tak buď ti situaci podává tak, abys byla povolnější, nebo to tak skutečně má a pak bych fakt neočekávala, že když léta letoucí žije se zahýbající manželkou kvůli dětem, tak to kvůli tobě změní. Max budeš mít určenou roli milenky.

zuzkasim
30. črc 2024

Přesně takový případ se stal nedávno kamarádce. Nakukal jí, jak ho žena celý život podvádí, že už jsou domluvení na rozdělení majetku, že s ní bydlí jen proto, aby nepřišel o děti, které miluje a o které se stará víc jak žena... Kamarádku se mu podařilo velmi brzy uhnat, psal jí, jak s ní plánuje život a najednou, jako když utne. Že toho má moc v práci, kupuje nový byt, aby se mohl odstěhovat a podobné výmluvy. No pobavil se, omrzela. S ženou žije dál, dokonce spolu byli i na dovolené. Jak to mezi nimi doopravdy je, ví jen oni dva. Bohužel, kamarádka se totálně zamilovala a nedokáže se z toho teď dostat. Nikomu bych tohle nepřála☹

klokanka31
30. črc 2024

@kristyna63737 No nikdy jsem nezažila chlapa co je na lovu, že by o své ženě řekl něco hezkého. Vždycky je manželka mrcha, nechce sex, nebo má milence, a žijí spolu jen kvůli dětem, a on sám je čistý jako lilie. Klasika 😃

l_
30. črc 2024

@klokanka31 jojo.. kdyz ptacka lapaji...

uzivatelkapetra
30. črc 2024

@klokanka31 a naopak to tak není? Trochu se tady to chlapi démonizujía ženské umí být taky pěkně mrchy.

klokanka31
30. črc 2024

@uzivatelkapetra To určitě... Ale neznám moc ženských co by si hledalo milence tímto způsobem...

mourovatakocka
30. črc 2024

@kristyna63737 Bývalý je manipulátor a ty ochotně začneš chodit s někým, koho ti dohodil. Navíc nemáš vyřešeny vlastní život a už by ses hnala do dalšího vztahu. Nevím, kolik ti je, ale tohle mi zní jako velký špatný.

reeeza
30. črc 2024

Chlap je ženatý, žije stále s manželkou, která ho 8 let podvádí, a to jen kvůli dětem.

-1) Ověř si, zjisti si, jestli ti říká pravdu. Protože přesně takhle si lidi hledají bokovky, očerní vztah i protějšek a hlavně, ze sebe udělají oběť a hodného tatínka který neopustí děti a nerozvrátí rodinu.
Ptej se sama sebe...Jsem si jistá že mi říká pravdu? Mám k tomu důkazy, ověřila jsem si to?🤔
2) Pokud by říkal pravdu...Chtěla bys chlapa, který se nechá 8 let podvádět? Promiň, to o něm taky něco vypovídá...🤦‍♀️
Pokud ti říká pravdu....Rodinu tedy neopustil. Proč by měl teď, kvůli tobě??💁‍♀️
3) Pokud ti říká pravdu...Je tu ještě možnost, že mají otevřený vztah. Manželka třeba má jiné...ale on taky. Třeba nejsi první milenka, jen další...Jak víš že to tak není?🤔
4) Chtělo by to poznat manželku, zjistit jak mluví o svém manželovi atp..ale to bys byla za stíhačku 😅 Nebo je tu možnost, že by vás představil?

Já bych ho brala s velkou rezervou a prostě bych si to vnitřně přenastavila. Můžete být kamarádi. Na vztah tam je spousty otazníků, neměla bych s ním pocit bezpečí a důvěry.🤷‍♀️
Chce to do toho jít i s rozumem, což děláš, proto ( naštěstí) máš i pochyby a proto jsi sem napsala..

kristyna63737
autor
30. črc 2024

@reeeza nejsou v manželství. Rikam zatim je to krátce. No viděla jsem pár zpráv co mu ona psala a nic hezkého. Svoje chyby taky řekl a volný vztah ano to navrhla ona to jsem taky četla. Vím i to že ona má jiné to jo. Několik dnů v týdnu chodi večer pryč a on sedí doma s děckama. No taky pravda nechce přijít o holky proto na to jde pomalu

kristyna63737
autor
30. črc 2024

@reeeza jen mi rozum nebere proc me seznamuje s holkama kdyz si sam uvedomuje ze by jim to motalo hlavu :/

klokanka31
30. črc 2024

@kristyna63737 Tak jednou je to jejich táta, proč by s nima nemohl sedět doma když ona je pryč? Pak zas ona je doma a on třeba někde lítá...A že tě seznamuje s holkama...Brácha se taky seznámil s dětma svojí milenky, dětem navykládali že jsou jen kamarádi...

kristyna63737
autor
30. črc 2024

@mourovatakocka nedohodil mi nikoho ;) začali jsme se bavit když jsme byli na návštěvě nebo vy když jdete na návštěvu se nebavíte?

kristyna63737
autor
30. črc 2024

@klokanka31 ne to je právě to. On nechodil nikam a když jo tak s holkama. Ona si třeba 5dní v týdnu lítá s chlapama.

kristyna63737
autor
30. črc 2024

Mě se líbí jak ja se zeptam co si o tom myslíte vy. Ale hned schytávám kritiku jak jsem blbá já mam svůj názor atd… ptam se vas na nazor ne na to co si myslíte o mě děkuji. ;)

anniej
30. črc 2024

@kristyna63737 Tak názor je přesně to, co ti tu holky píšou. K tomuto se nejde vyjádřit bez tvé osoby, když se to tvé osoby týká. Sorry, ale chlap, který 8 let žije s údajně podvadějící ženou, to zní dost směšně. Buď borec nemá absolutně žádnou sebeúctu (už tak bych od takového chlapa dala ruce pryč), nebo stále doufá, že se tam něco zlomí. Že si rozumíte nemusí vůbec nic znamenat. Sám to nemá ukončený. Nevím, co víc chceš slyšet. Podle tvých komentářů je vidět, že se snažíš si najít nějakou vhodnou omluvu/výmluvu, takže sama vnitřně víš, že tu něco smrdí. Jinak by ses neptala.

ai30
30. črc 2024

@kristyna63737 Ty jeste porad zijes v jednom pruseru a uz se po hlave vrhas do dalsiho. Prosimte, nehledej furt chlapy, vyres si svuj zivot, sve bydleni, uzdrav se z toxickeho vztahu a az potom zacinej vztah s nekym novym. Na tom tvojem popisu neni vubec nic (jeho vztah, tvuj vztah, seznameni, historky o zle zene, jeho bydleni, tvoje bydleni) co by nevypadalo jako jeden velkej pruser.

mourovatakocka
30. črc 2024

@kristyna63737 Jako fakt ti nepřijde divné scházet se s šéfem bývalého? Který je jak z učebnice Deset typu chlapů, co nestojí ani za to opřít si o ně kolo, přičemž by v té knížce splňoval rekordní počet bodů? Chtěla jsi tu od nás přečíst nadšené výkřiky "Jdi do toho, skvělá partie!" Shrňme si to. Tvůj nový vyvolený je kámoš manipulativniho člověka, se kterým stále žiješ. Má dvě děti, s jedním tě nelenil seznámit, ačkoliv se neznáte zas tak dlouho. Žije stále s matkou svých dětí. Aby to nějak vylepšil, trousí o ní dost hnusné věci, kterým ty bezmezně věříš, ačkoliv s nimi doma nebydlíš a tudíž jsi odkázaná jen na kecy v kleci svého vysněného chlapa. Hele mám návrh, udělej si a ním dítě a bydlet můžete všichni pohromadě 🍀
Když bych to zmírnila. Vyřeš si nejdřív svůj život, ten fakt není udržitelný. Pokud s bývalým nemáte děti, skvělé, půjde to snadno, včetně odstřihnutí, pokud je takový, jaký jsi psala. Pak si nech oddechový čas, věnuj se sobě a pak teprve se začni poohlížet po novém vztahu. Jinak se řítíš jen z pruseru do pruseru. Fakt by mě zajímalo, kolik ti je, protože mi přijdeš strašně uspěchaná a naivní.

1pomnenka
30. črc 2024

Nebuď naivní, až přijde na lámání chleba, bude to ona, kdo bude o děti bojovat jako lvice. Děti mu nenechá, i když teď jí vyhovuje, že on hlídá a ona jde pryč.

konidana
Autor odpověď smazal
Zobraz
kristyna63737
autor
30. črc 2024

@mourovatakocka neřekla bych že jsem uspěchana 🙂 do průseru se opravdu neřítím bydlet s nim nechci ;) jednoduche zajimal mě názor ja si drzim svym způsobem odstup. Ale jasne ja sem neco napisu tak hned si mysli jak a co neni. Nenapsala jsem tu vše s nenapsala jsem tu hlavne svuj zivot na ro aby jste mě mohli uplne soudit ;) a ani to sem nenapisu. Ja se prisla zeptat ne si nechavat diktovat život ;) kroky delam ale do toho Vám nic neni. Ani to co by jste udelali nebo neudelali vy. Nikdo nevi jak a v čem žiju. Tečka.

kristyna63737
autor
30. črc 2024

@mourovatakocka nevim kde pisu ze je to muj vysneny 😅 a btw kdyby mi ty děti šly tak mam uz minimálně 2 a taky s bývalými ;)

miryp
30. črc 2024

@kristyna63737 co přesně se ti na těch reakcích nelíbí? Založila jsi diskuzi a vyzvala nás k tomu, abychom ti napsaly, co si o té situaci myslíme. Současně jsi nás vyzvala, abychom ti sdělily, zda tomu máš dát šanci nebo se na to máš vykašlat. Ani jeden z komentářů není mimo tebou vymezené otázky...

mourovatakocka
30. črc 2024

@kristyna63737 Tak si žij jak myslíš, mně to je upřímně jedno 🍀

anniej
30. črc 2024

To je nejvíc, když sem do diskuze někdo píše a žadoní o názor, nedostane ten, který by chtěl slyšet, tak pak prská, jak nikdo nic neví, ať nesoudí, že neřekl všechno, že nikomu není nic do toho, jak žije, blablabla 🤣

la_amanita
30. črc 2024

Myslím, že jsi naivní a chystáš se opakovat chybu.

sorboni30
30. črc 2024

@klokanka31 jo mám kamaráda který musí žít s přítelkyní v bytě, mají dvě děti. Ona odejít nechce a byt je jeho..takže spolu žijí, hádají se a děti mezi nemá. Šílené..
Každopádně i když se to děje jinde nemusí to být u nich. Může to být jen ten, co kecá, že ho žena podvádí a přitom je to naopak ✌️ Pozor na to

kristyna63737
autor
30. črc 2024

@sorboni30 tak nějak to vnímám i u nich. I to že ona je někde pryč o holky se nestará nenapise ani kde je nebo něco on když je někde ptá se na holky a zajima se a tak. A ona je jen nasrana že on si dovoli jednou za půl roku někam vyjít. Neříkám i on mal chyby a sam mi to řekl ale tady mi to příjde že všechny maji že jen muž je špatný a ženy za nic nikdy nemůžou. Jako na holkách mu záleží a ona je opravdu taková že ona sedi doma na telefonu nic nedělá a on stojí v kuchyni a vaří, hraje si s holkama, uspává je a ona pomalu žádný zájem nemá.