Co si o tom myslíte?

11. lis 2022

I když už jsem dospělá, letěla jsem v létě s našima na dovolenou do new yorku. Máme spolu dobrý vztahy, tak jsem s nimi jela ráda a bylo to bezva. Jenže co se nestalo. Poznala jsem tam náhodou jednoho kluka, můžeme mu říkat třeba Petr. Je to čech a pracuje tam v oblasti IT v nějaké firmě a je o dva roky starší. Sem jezdí párkrát do roka za svými rodiči. Druhá náhoda je že rodiče má taky tady v praze. Docela jsme si tam padli do oka a když to šlo viděli jsme se tam na kafi a tak. K ničemu ale nedošlo, ani pusu jsme si nedali. Od té doby si ale píšeme skoro každý den a vím že by měl asi přijet na vánoce. Moc se mi líbí a baví mě si s ním psát, ale nevím co od něj čekat. Oba máme svůj vztah ale neklape to. I když u Petra kdo ví. Nemusí mi říkat pravdu. Děti ani jeden nemáme. Co si o tom myslíte vy? Může si chlap psát takhle dlouho s holkou přes takovou dálku jen tak nebo za tím je nějaký jeho cit? Nebo je to jen zábava? Kdyby tak šlo vidět chlapům do hlavy.

klokanka31
11. lis 2022

Myslím že kamarádství, kdo by chtěl takhle vztah na dálku...

marcicek84
11. lis 2022

Tak mozne je vsechno,ale vztah na takovou dalku bych ja osobne opravdu nechtela,to je spis tak na romanek a i ten zajem muze byt spise takovyto...

martiniquest
11. lis 2022

Neverim na vztah na dalku. Na docasnou dobu po nejake dobe chozeni ano, ale ne dlouhodobe a uz vubec ne na zacatku vztahu. Uzij si flirt

krisstina93
11. lis 2022

Možná chce jen někoho s kým si uzije, až bude chvíli tady a pak si zas poletí domu za partnerkou. Vztah na takovou dálku asi nemá smysl.

werik153
11. lis 2022

Určitě to může být jen tak. Mám kamaráda, již spousty let, dokonce jsme spolu strávili kdysi X víkendu a dní třeba na chatě a vždy v rámci kamarádství. A taky jsme si dřív psali téměř každý den. Takže já bych v tom nic víc nehledala.
A pokud nevíš, tak bych se ho zeptala na přímo. Nejste malé děti.

monuleee
12. lis 2022

Z mojí zkušenosti- jen flirt. A příležitost udelat si z tebe milenku

zelenaesmolda
12. lis 2022

Rkla bych,ze si chce vrznout

autor
12. lis 2022

On mi i říkal že ke mě něco cítí a posílá mi ve zprávách občas takový ty smajlíky. Jenomže já jsem z toho pořád taková zmatená právě proto že nevím jak si to představuje. A asi to neví ani on sám. Mě je s ním příjemný si psát, možná se do něj i zamilovávám a toho se trochu bojím.

te_reza
12. lis 2022

Ale tak jestli tě tu nic nedrží NY by nemusela být špatná volba 😁

monuleee
13. lis 2022

Takový psaní příjemný bejva a člověk se zamiluje snadno ale já už jsem poucena a vím že zadanymu chlapovi se věřit nemůže.

nita1984
13. lis 2022

Psala jsem si s manželem 2 měsíce než přiletěl. Byl 6000km daleko. Pak přiletěl a od te doby jsme spolu. Bezmála 10 let a dvě děti. Nicméně u nás se jen čekalo až se vrátí a vztah jsme neměli ani jeden z nás. Tím chci jen říct, ze funkční vztah muže vzniknout i po pismenkach.

eviicka
13. lis 2022

Tohle ale nikdo nemůže vědět, můžeš se mu jen líbit, může se zamilovavat, může si chystat půdu pro zpestření návštěvy v ČR, může si krátit dlouhou chvíli. Je možné, že ani on neví, co chce...
Kde má v plánu jednou žít?

autor
13. lis 2022

@eviicka No říkal že tam na pořád zůstat nechce. Podle mě počítá s tím že přijede, až budou rodiče potřebovat pomoc. Nemá žádný sourozence, takže se bude o ně muset postarat.
@nita1984 To je krásný. :o)
@monuleee Já se právě trochu bojím že do toho spadnu. Jenže je mi s ním opravdu příjemně. Je milej.

kafr
13. lis 2022

Ono je strašně jednoduché se zamilovat do své představy o něm.
Jak se říká "papír snese vše". Psaný text má spoustu úskalí - nemusí psát pravdu, ty to můžeš pochopit jinak, než to myslel on, není až tak poznat ironie, nadsázka...
Uvidíš, až přijede na ty Vánoce, to je za chvíli.

gracinka7
13. lis 2022

Může z něj být kamarád, může z toho být něco víc, může mu jít jen o sex.
Já bych se s ním klidně sešla a pak se uvidí.

ada22
13. lis 2022

Jak moc funkční vztah máš nyní? Jestli ti to není blbé vůči současnému partnerovi, tak bych si sním dopisovala dál a uvidíš. Kamarádka se takhle zamilovala do cizince, pak si dlouho psaly a teď už x let jsou manželé, ale ani jeden v té době neměl vztah.

autor
13. lis 2022

@ada22 S přítelem je to někdy v pohodě ale poslední dobou se dost hádáme. :o( Jsme spolu dva roky.
@gracinka7 Sejít se s ním určitě chci. :o)
@kafr Jo to je pravda.

marcicek84
13. lis 2022

Jestli to neklape s pritelem,tak to ukonci a hledej jinde,je jedno,zda pak potkas stestu u toho muze z USA nebo to bude nekdo jiny,protoze tak jak tak budes asi stastnejsi nez ted...ale zaklad je nebat se byt sam...

zelenaesmolda
13. lis 2022

Tak ty ses dobra teda.Mas vztah ale chces se schazet s jinym misto toho,abys s pritelem resila vase problemy.On je urcite nejaky Cech,ktery zije v USA a ma tam zenskou na tebe tak zvedavy.Prileti sem,bude mit plne koule a ty jsi snadno dostupna.Nic vic v tom neni.

klokanka31
13. lis 2022

Je to teda blbý vůči tvému partnerovi. Jak by se líbilo tobě, kdyby si s nějakou psal a chtěl se s ní sejít? Navíc pokud ten z USA má doma ženu a hraje to i na tebe, opravdu bys o takového měla zájem? Kdo zahne jednou, zahne i podruhé.

zelenaesmolda
13. lis 2022

@klokanka31
Uplne vidim diskuzi otocenou naopak.Ze si jeji pritel nasel nejakou pres net,pise si s ni a chce se s ni sejit.Myslim,ze by ho tady vsechny virtualne ukamenovaly ale v jejim pripade je to cajk.Nechapu.

lucinka298
13. lis 2022

Ahojky, v první řadě to, že flirtuješ za zády svého přítele, nebudu raději komentovat.. Nicméně ke tvému dotazu. Na tohle fakt neexistuje správná odpověď. Zeptej se ho sama. Jak váš ,,vztah" vidí. Chce časem něco víc, nebo to bere jako útěk od reality? My ti tady těžko odpovíme.

odula
13. lis 2022

@martiniquest Já měla vztah na dálku rok. A na zacatku vztahu. Uz jsme spolu 15 let ;)

Autorka- hele - nic není nemožný. Moc bych se k tomu neupinala, na druhou stranu - život někdy bejva barvitej a kdo vi, ze jo? Nech tomu volnej průběh;)

klokanka31
13. lis 2022

@lucinka298 Aby se tím ještě neztrapnila, když se ho zeptá jak to s ní myslí 🤦‍♀️

autor
13. lis 2022

@lucinka298 Ptát se ho asi nebudu nebo určitě ne takhle.

autor
13. lis 2022

@odula To je skvělý! Moc ti to přeju :o)

lucinka298
13. lis 2022

@klokanka31 Ahoj, proč se by se měla ztrapnit? Když jí vrtá hlavou ten jejich ,,vztah" tak by se měla zeptat aby věděla na čem je.

lucinka298
Autor odpověď smazal
Zobraz
lucinka298
13. lis 2022

Okey, v tom případě ty budeš v nejistotě. Přeji hodně sil.

autor
13. lis 2022

Děkuju.