Mám (nebo spíš jsem měla) kamaráda. Vždycky byl skvělý kluk, znali jsme se od mých 14 let, tehdy jsme spolu pár měsíců chodili. Oba jsme si šli po svých, ale občas se stalo, že jsme na sebe narazili, popovídali. On se oženil, já vdala. Nejsem na to pyšná, ale když jsme oba měli v manželství krizi, dvakrát jsme se spolu vyspali. Já to ukončila, viděla jsem že do toho tahá city. Ale zůstali jsme dál přáteli, a občas prohodili pár SMS co je nového,jak se máme. On se ale hrozně změnil. Téměř v každé konverzaci dřív či později mě začal urážet, vnucovat jen svoji pravdu. Nemohla jsem říct svůj názor, svůj pohled na věc. Čekala jsem že si přátelé mohou svěřit všelicos,ale spletla jsem se. On to nakonec vždy použil proti mě. Když jsem si pohrávala s myšlenkou domácího porodu (opravdu jen teoreticky), ne že by to se mnou v klidu probral, udělal ze mě psychopata. Když jsme se bavili o výletech, doporučila jsem mu kde by se mohlo líbit jeho dětem. Začal na mě být vulgární co mu vnucuju svoje věci. Když jsme se bavili o mém dítěti, a on se dozvěděl že v 8 měsících ještě nechodí, začal ho urážet že je opožděné. Když se dozvěděl že v jeho 2 a půl jsem ještě na rodičáku, měl mě za blázna. A po mé informaci že po rodičaku zůstanu doma jako žena v domácnosti mě začal napadat že žijeme jako socky. Nejdřív si myslel že žena v domácnosti je na pracáku a bere dávky,když jsem mu vysvětlila že je to něco jiného, a že my vážně žádný dávky nepotřebujeme,tak mě slovně urážel ať si žijeme dál jako socky, že jednou budu litovat. Urážel i zaměstnání mého muže, že tam jsou jen flákači co nic nedělají a berou nadstandartní příjmy.
Asi nechápu dotaz. Je snad jasné, co si myslet o takovém člověku. A už vůbec nechápu, proč už dávno není jeho kontakt zablokovaný.
Tady jedině přerušit kontakt. Evidentně do toho kamarádství zatahl city a neumí se s tím poprat. Je třeba také možné, že ti závidí poklidne manželství a on má třeba manželství na houby.
@martt To má manželství na houby,prý s ním jeho žena vůbec nespí, ale pokud se k ní takhle chová, pak se jí absolutně nedivím.
Já bych ho blokla a prerusila kontakt. Nicméně bych s takovým přístupem i čekala, že se s vasim uletem podělí s tvým manželem.
Navíc on je podle vypravění takový ten týpek co se o děti nestará, ale ženě vyčte že se jim málo věnuje, ona u porodu málem přišla o život, ale pak jí na rodičáku vyčítal že jí musí živit než nastoupí zpátky do práce 🤦♀️
Teda ty tohle o něm víš i jaký je, byl a stejně si se s ním bavila no. Co k tomu dodat, ser na něj 😃
Vypada to na zhrzenyho chlapaka, to je jeste horsi, nez zhrzena zenska...Zavidi vam manzelstvi a bala bych se, ze chlapovi kamaradsky tu vasi spolecnou neveru praskne...
No, pekny… cekala bych, ze to konec pribehu jeste nebude a jestli je takovy, tak se s manzelem asi podeli o spolecny ulet. Za blbost se plati. Bohuzel
Co si myslet? Vyspala ses s ním a nechala ho tak tak se snaží z tebe udělat ještě většího blbá a dělat ti zle, prostě karma no
A nějak nechápu proč ses mu svěřovala když už si dlouho věděla jaký je.urazel tě a ty ses s ním pořád bavila?proc? Zadní vrátka?
@bara88 Žádný zadní vrátka, chtěla jsem mít někoho na popovídání. Vždycky jsem myslela že má jen blbý den. Až teď mi všechno otevřelo oči.
Tak na popovidani můžeš mít i svého chlapa a ne milence
Bloknout a ukoncit kontakt. Vase kamaradstvi skoncilo tim, ze jste se spolu vyspali, akorat tys to jeste nevedela. Je uplne jedno, jaky ma manzelstvi a jestli k tobe mel city a je zhrzeny, ze ho nechces, nebo jsi mu jen poslapala ego, ze s nim uz nebudes spat... vysledek je stejny, neplytvej svym casem, energii a smskama na takoveho cloveka.
Víš proč? Protože jste kamarádství zakopali tím, že jste spolu spali a on má v tom nejspíš city.
No co si myslet. Zřejmě jsi urazila jeho ego, tak kolem sebe kope.
Přerušila bych s ním kontakt.
Myslím, že aspoň pořádně ukázal jaký je. Skvělý kluk jen na povrchu, když nejde o nic vážného. Někoho takového bych nechtěla ani za kamaráda, takže všechno zlé pro něco dobré. Aspon tedy tak bych to brala já.
Jasně, má v tom city, ale to že Ti chce rozbít manželství nebo že uráží místo aby se zajímal abys byla šťastná to je povaha - a naprosto chápu jeho manželku že s ním nespí s nechápu že s ním ještě je. Pro takové lidi já osobně nemám pochopení, nebo maximálně je mi i jich samotných líto (většinou když se dozvím něco o jejich rodičích a dětství). Každopádně i kdyby byl skvělý jak chce, kamarádství z toho už nebude, minimálně dokud se nenaučí pracovat sám se sebou - a to se dospělý chlap hned tak nenaučí, ne když je na tom až takhle bídně. A nebo za pár let, treba tak 5, dokud to u něj emočně nevyšumí... Teda já už bych mu pak asi stejně nevěřila, ale každý jsme jiný.
A napsal mi ať si dál žiju se svým alkoholikem (věděl z minulosti že jeden čas trochu víc pil). Co máme dítě tak nepije ale vůbec, a kamarád mi ale napsal, že ho tuhle viděl jak venčil našeho psa, a že byl ožralý zase na šrot, že ani chodit skoro nemohl. Bylo mi to divné, když jsem pořád doma, ožralého chlapa bych si opravdu všimla. Tak jsem kamarádovi napsala jestli to bylo minulý týden v pátek? A on že jo. Tak jsem mu na to s úsměvem napsala proč lže, když byl manžel v práci. Nerozumím tomu proč ze skvělého srdečného kluka se stal takový hajzl. Je to už bývalý kamarád, nenechám se urážet, ale stejně to mrzí.