Ahoj, dnes jsem z pračky vytáhla prádlo a také vypranou čtvrtku jablka 🙃.. A tak mne napadlo, co vše se vám už podařilo vyprat?
Já už mám na kontě nespočet papírových kapesníků, dětskou jednorázovou plínku, fixu, autíčko... A to se opravdu snažím kontrolovat kapsy.
@pavelkamat Můj manžel je expert na kapsy, já mu říkám vytahej si věci, no ale znáte to. Takže jsem vyprala několik zapalovačů, pár krabiček sirek, jeho osobní kartu kterou se dostává do práce, mince... Taky se mi jednou do pračky dostal dudlík naší princezny, a pískací hračka našeho hafana ☺
Špinavý peníze 😀 😀 😀 A to docela dost, naštěstí to nevypadlo z kapsy, tak se moc neponičily a banka to vyměnila 😀 😀 😀
A nejsem na to vůbec pyšná, ale povedlo se mi do pračky místo aviváže nalít leštěnku na auto 🤔 ale může za to manžel, leštěnku nechal na pračce, já ráno rozespalá šla pustit pračku, a ta láhev byla tak podobná aviváži...
Malou pomlázku, kterou si tam schoval syn, pak takový ty svítící tyčky, ovládací klíče od auta.
@klokanka31 Heh a co udělala leštěnka s prádlem?
Měla jsem připravené v pračce prádlo na ráno, že to jenom zapnu. Syn nevím kdy nepozorovaně přidal k prádlu svoje hasičské auto. Žádné malé, ale tak 25x15cm a ještě s žebříkem. Já si pořád říkala, co tam tak mlátí. Auto vydrželo, akorát přestalo houkat 😁
@mourovatakocka Naštěstí jsem dala jako první prát jen koupelnové předložky, no nedopadlo to slavně... Byly na nich fleky, a hlavně hrozně to smrdělo 😨 takže předložky letěly do popelnice, a my s manželem letěli pro novou pračku. Odmítala jsem v tom prát prádlo, a už vůbec ne dupačky pro malou.
@pavelkamat Databanku, co mi přivezl táta, samozřejmě nepřežila, a naposledy kartu na vstup do práce. Ta tedy funguje a voní 🙂
Ja cigarety celou krabicku, to byl hnus, ten tabak byl vsude 🙄😁 jinak klasika, vecne nejaky propisky, papirky, sroubky 🙄
@klokanka31 Tak to je mazec 😣
@mourovatakocka No věc zlá pro něco dobrá, mohla jsem si koupit vysněnou nerezovou pračku, bílou jsem už nechtěla 😊
@pavelkamat Já takhle vyprala techničák 🙈😀 malém mě šlehlo.. přítel hodil do koupelny k pračce kalhoty, já šla a dala je do pračky s tím, že tam čekají na vyprání a nic nemají v kapsách. Po 20 minutách praní jsme to zjistili. Naštěstí přežil. Od té doby prohlížím vždy všechno 😀
Penize (plech i papir), papirove kapesniky, ruzne detske hracky - syn tam porad neco cpe, dudlika, flasku na vodu...
Ovladač od garážových vrat. Nový přišel na tisícovku. Byla jsem na sebe fakt naštvaná 🙂.
Mě se povedlo pár drobných,šroubky. Ale můj chlap věcně zapalovače,handsfree(překvapivě stále funguje 😁) a náhradní mobil zapomněl v kapse kalhot a dal je odmocit od bahna(ten už to nedal 😁)
ale švagr jednou málem vypral kočku. Naplnil pračku,ale nechal ji otevřenou a že jí zapne dýl,potřeboval něco přihodit. No a kočka debil do ní vlezla. Ještě štěstí,že tam fakt šel něco přihodit. Od té doby pravidelně kontroloval obsah a to bylo štěstí zas jeho civavy,taky si tam blbka jednou vlezla 🤦
@amazonkajanik To jsem kdysi někde četla, ne od nás, možná z Německa, prostě zahraničí, že bratr vypral bratra. Schválně. Malýmu se nic nestalo, ale staršímu otec při následném výprasku zlomil ruku 🙂
Hledala jsem od malé flašku na čaj. Nakonec jsem jí našla když jsem šla věšet prádlo. :D Naprosto nechápu, proč jsem jí dala prát. Jinak taková ta klasika zapalovače, peníze, cigarety, mobil!🤣
@letalnica ježíš,no tak tohle schválně nebylo no.
Klasiku typu zapalovače, fixy... pak různé šrouby, žvýkačky, špunty do uší, svinovací metr.. 😃 kapsy manželovi nevybírám, tak se občas divím 😃
@plksv ten nas to prezil 😀
plenku..pouzitou..jeste ze to bylo jenom pocuranr..ale bordel nehorazny..vse na obleceni...des
Holky díky pobavily jste mně 👍😉
Malý má teď období "uklízení" všeho možného do koše a pračky tak budu muset zostřit kontrolu před praním.
@amazonkajanik Ještě že my máme labradora, ten se mi v pračce neschová
@klokanka31 mno,to ne...i když,mít takhle prádelnu 😂
Dcera si schovala v kapse u bundy ulity šneků. To byl ale zvláštní zvuk. No a pak i při vyndavání prádla, žádná nebyla vcelku. Synovi dudlík, jak my se ho nehledali.
@letalnica přesně to mě napadlo taky
Ja sem napíšem skôr takú historku. Môj mladší brat rád nosí všelijaké "zvieratká" domov v bunde vo vreckách a tak. No a raz mama prala aj jeho bundu a ma poprosila že nech tú práčku vyložím a zavesím prádlo. Tak vzala som prádelný kôš, otvorila práčku a prvé čo z nej vypadlo bol slizniak. Áno proste slimák bez ulity, veľký ako mamut. Tak toto sme my vyprali. A mimochodom od vtedy má brat prísne zakázané nosiť domov nejaké zvieratká a ak mám zavesiť prádlo tak nevykladám práčku ja ale niekto iný😂
@pavelkamat 😁 Manželovi dvoje sluchátka, má superboží schovku v kapsičce u košile, několikrát různé papírové peníze. Účtenky a občas papírový kapesník neřeším, to jsou takové srandičky. Dcera si dává různé svoje kořisti do kapes a než jsem to začala kontrolovat, vyprala jsem jí plnou hrst žaludů, nějaké lístky a samozřejmě kamínky a písek. Jsem zvědavá, co bude dál 🤔