Nemáte prosím někdo zkušenost, co se stane, když si nevyzvednu nezaplacený balík? Pošlou ho zpět a bude to po mně ten obchod nějak vymáhat? Děkuji.
Nejsem si úplně jistá, ale dle mého bude balík ležet na poště asi měsíc, pak se vrátí zpět a poštovné si myslím vymáhat nebudou. Ptala jsem se na to na poště, protože jsem cosi prodávala a kupující pak odmítl převzít, no a já byla naštvaná, protože balík ležel měsíc na poště a poštovné v čudu.
@baterie Nebudou to chtít..Tím jsem si téměř jistá..
Něco jsem si teď na tohle téma našla a prý by v případném soudním sporu (kam bych to samozřejmě nenechala zajít 🙂 ) by museli prokázat, že jsem to skutečně objednala já a to je téměř nemožný. Je to velký obchod, tak se tím asi zabývat nebudou. Nejsem na sebe pyšná, už si na to dám pozor.
@baterie Nevím jistě, ale myslím si, že se balík normálně vrátí jako nepřevzetý a hotovo. Záleží, co to bylo, jestli je v obchodních podmínkách nějaká věta o tom, že se objednává věc závazně a může se to třeba zrušit do 24 hodin. Opravdu asi záleží na konkrétní věci. Taky by mě docela zajímal důvod nepřevzetí. Peníze?