Ahoj, dlouho jsem tu nebyla. Sledovala jsem diskuzi vize. Zajímalo by mě jak to dopadlo, jestli holčička nakonec zůstala s otcem, nebo jí dali do péče matky? A proč je diskuze vlastně smazána?
Hele bůhví jak to bylo. Naštěstí nemám s touhle problematikou žádné zkušenosti, ale nějak věřím v náš právní stát a přišlo mi to celé dost přitažené vlasy, že by úplně normální ženské odebrali roční dítě a mohlo ho vidět jen v přítomnosti soc. pracovnice, když k ultra sockám, fetkám a netáhlu maximálně pošlou kontrolu.
@shakira007 objevil se tam někdo od manžela nebo přímo manžel
@priefi No pane jo, to mi uteklo, není to dlouho, co jsem na maminku myslela, jak válčí 😔
@irmamala @shakira007 Diskuzi si pamatuji. Nezdálo se mi to celé moc uvěřitelné. Pořád mi na té brambur, nebo jaký měla nick něco smrdělo. No a pak se ozvala její švagrová s tím, že je ta matka v podmínce a asi to nebude úplná lilie a paní dokonalá (a všichni kolem ní psychopati) a autorka požádala o smazání. Toto jsem náhodou zachytila. Tu holku měli snad nakonec ve střídavce? Za mě klasika... ale fakt nedostala holčičku jen ona a kvůli smažení vajec se to celé rozhodně nerozběhlo.