Co s večerem, když je chlap v práci?

lucifux
2. únor 2021

Co s večerem když je chlap v práci?
Děti mi spí, chlapa mám na noční a já nevím co dělat... jak trávíte večery vy, bez chlapa...? Syna do školky nachystaného, prádlo povešené, nádobí umyté, oběd na zítra není potřeba připravovat dopředu. To vypadá že půjdu spát taky.

sigyn
2. únor 2021

Překládám, tvořím obsah pro své hobby stránky, hraju hry, čtu si, zkouknu nějaký film/seriál z dětství atd.

barmil
2. únor 2021

@lucifux pracuji, čtu si, napustim vanu, kouknu na seriály, které by ho nebavily. Já se na tyhle večery, co mám pro sebe, těším. Manžel chodi 25h služby, přes den se věnuji dětem a pak mám těch pár hodin pro sebe a to je blaho.

te_reza
2. únor 2021

Sedím, do blba hledím, relaxuju, jdu dřív ležet, a úplně nejradši vrazim do uší sluchátka a poslouchám hudbu.

martiniquest
2. únor 2021

Venuju se svym konickum. Siju, hackuju, maluju. Pripadne si ctu nebo koukam na film. Je toho tolik, co bych chtela delat...

areh
2. únor 2021

Manžel se teď v karanténě odstěhoval do pokoje pro hosty a já si konečně užiju "holčičí" večer. 😁 Pleťová maska, zábal na vlasy,nalakuju nehty 👍 a budu háčkovat deku pro prcka... Ale mám to po několika letech vlastně poprvé. Jinak bych si našla nějaké hobby,co můžeš dělat kdykoliv, když máš čas. Šití, nějaká tvorba, něco pro sebe...

drakenn
2. únor 2021

Pustím si buď oblíbený nebo nový film a těším se, až něco nového uhackuji..

klokanka31
2. únor 2021

@lucifux Kamarádka si občas pozve kamaráda 😏 a já si většinou čtu.

lucifux
autor
2. únor 2021

Asi se budu muset naučit háčkovat 😀

any2any
2. únor 2021

Venovat se sobe? 😉 Bud vzpomen na to, cos delala, kdyz jsi byla pred detma (urcite jsi jenom neuklizela...) a bez muze, ci si najdi neco noveho. Takze treba domaci wellness (relaxacni vana pri svickach, maska na plet, pedikura...), kniha, pustit si dobrou hudbu, oblibit si nejaky "babsky" serial, sit, malovat, vysivat, cvicit jogu...

nicol22
2. únor 2021

Mám takový večer 4 dny v týdnu. 😃 Čtu, koukám na Netflix, hraju hry, vařím na druhý den a nebo jdu prostě brzo spát se synem...jak je nálada...

me_druhe_ja
2. únor 2021

Taky bývám často večer sama doma. 🙂 Koukám na film nebo seriál. 🙂 Kdysi jsem hodně četla, ale teď se nějak nemůžu soustředit, tak snad nekdy zase budu.

gracinka7
2. únor 2021

Dám si víno, čtu, pustím si film...

veroniqess
2. únor 2021

Věnuji se svým koníčkům jako před rodičovskou. Zabavím se i bez chlapa.
Pokud žádné koníčky nejsou, tak bych si něco našla, přece nejde život trávit jenom domácností...

hanih
2. únor 2021

Dělej, co tě baví 😊 Případně zjisti, co tě baví... Já, když mám občas takhle volno, si čtu, háčkuju, kreslím, zkouknu nějaký film nebo seriál apod. K tomu si dám něco dobrého k pití a nějaké mlsání. 😊

veruuu_kubesovic
2. únor 2021

Čtu, "čmárám" a nebo si pustím film na Netflixu

penny87
2. únor 2021

Ja se popravde na tyhle vecery i tesim 🙈 uzivam si klidek, ctu, kouknu na film/serial, zacvicim jogu, zavolam mamce nebo kamaradce (obe bydli daleko), obcas jsme se sesly se sousedkama na vino.. proste cokoliv, co vyhovuje a dobije baterky

2hanah
2. únor 2021

@lucifux Bože, jak já závidím, šťastná to žena!😂😍 Gratuluji, já nikdy nevím, co dřív a věčně říkám "mít tak jeden večer pro sebe" - na pedikúru, manikúru, film, odpočinek, ruční práce, dělání šperků, čtení knihy atd. atd.

tali85
3. únor 2021

@lucifux mně se toto moc nestává a když jo, tak moje děti stejně nespí, teda dvě ze tří se dost budí, ale když už jednou za uherský rok, tak odpověď zní: FOTOKNIHA! 😀

westie
3. únor 2021

Detem pisu denicky, delam fotoknihy, pracuji na svem projektu, koukam na filmy. Ja mam spis problem, abych sla nekdy vubec brzy spat, protoze kdyz deti usnou, vycitim prostor pro moje veci a spat jdu ve sve rano:(

kulisek_28
3. únor 2021

Já dělám ruční práce a pletu, háčkuju, dělám fotoknihy když máme po dovolené 🙂 jsou to moje oblíbené chvilky 🙂

barulina
2. říj 2023

@lucifux já si jdu strašné brzy lehnout do postele, v podstatě uložím děti a uložím i sebe. V posteli si čtu, sjíždíme internet, mám na ksichte masku, případně skouknu film. Je to fajn

patypresdevaty
2. říj 2023

Jejda, já bych takových večerů brala víc. Nevím, co si dopřát/udělat dřív 🙂