Dcera si ze školky přinesla vši. 🤦🏻♀️
Co vám na ně opravdu pomohlo ? Co se vyplatí koupit, s čím máte nejlepší zkušenosti . ?
Tak mně poradila kamarádka šampon pro psi Arpalit neo a super. Do té doby se to dcerám pořád vracelo a už jsem nevěděla co s tím a po Arpalitu pokoj. Nemusíš vyčesávat hnidy, protože ty to taky zahubí a neboj, vlasy jim po tom nevypadají a nemusí se několikrát umývat jako po použití oleje. Prodávají ho i v lékárně.
mám bohaté zkušenosti bohužel, ale nejlíp zabírá kokosový olej napatlat na suché vlasy, zabalit do igel. sáčku, aby nezamazala dcera celej byt a 2 hodiny nechat působit, pak normálně umýt vodou a pak ještě jednou šamponem, vši zdechnou, pak už jen budete vyčesávat mrtvolky, dobrý je ještě žehlit žehličkou na vlasy, ale nespálíte vše, protože se držej na hlavě...ale kokosový olej 100% účinnost, mají třeba ve Zdravé výživě nebo i v LIdlu jsem kdysi viděla
@maminakarol sprej nyda
@maminakarol Tee trea a kokosák
olej + slivovice + tea tree: napatlat na vlasy, zabalit do igelitu a nechat 2 hodiny.
@maminakarol z přípravků na vši u nás fungoval jen a pouze parasidose vše ostatní na hov... Je sice drahý, ale na jedno/dvě umytí bylo po vších a nervech... 😉
Hlavně to pak chce hlídat jestli se neobjeví znovu. Stačí jedna mrcha co přežije. Trvalo mi to měsíc než se mi je povedlo definitivně zlikvidovat. Pak se mi osvědčilo jako prevence šampon CAPISSAN FORTE
@konidana klasický slunečnicový olej ?
@maminakarol jo, jakýkoli. a kápnout k tomu ten teatree, ale ten ani možná být nemusí.
@konidana děkuji
Děkuji všem za radu.
@maminakarol jedině zábal alpa + olej + nakapat teatree oil. Nechat cca 1 - 2h, ale lze i přes noc. Chcípne všecko i hnidy. Ten teatree i na prevenci, třeba kápnout do šampónu