Zdravotní sestřičky, co byste ocenily na zub jako poděkování za péči v porodnici?
Zítra nastupuju k plánovanému císaři a nevím co koupit sestřičkám. Byla jsem hospitalizovaná nesčetněkrát, ale vždy mi manžel dovezl chlebíčky, zákusky a sýry. Teď jsou bohužel návštěvy zakázány a tak bych ocenila tipy na něco co vydrží mimo lednici. Čokoláda. Káva. A dál?
Děkuji.
Za mě něco slaného, jsem zdravotník a mezi záplavou Merci a levných mořských plodů z Lidlu by se člověk pomalu porval o chipsy na službě.😄
Sice jsem zdravotní sestra, ale taky by mě zajímalo co potěší 🤔
Ale teda v této době je to dost blbé někde něco pojídat, já jsem po porodu dávala dvěma sestřičkám co mi nejvíc pomáhaly s kojením, porodní asistence a doktorce co mě šila poukázku do místní cukrárny a stírací los. 😄
Známý (zdravotní bratr) prý vždy ocenil kafe 🙂 Obecné mi přijde fajn dát něco zajímavého k pití.
Ja tedy davala jen jedne sestricce na novorozeneckem. Byla proste uzasna. A dostala lepsi kavu a Ferrero myslim. Byla dojata.
Já teda upřímně nemám ráda, když nám kdokoliv cokoliv nosil, za svou práci dostávám výplatu, mám z toho pocit,, že je to do určité míry zavazující a upřímně nejvíc ocením to vyslovené “děkuju”. Ale obecně na sesterně vždycky bývala hromada čokolád a nikdo to nejedl, když jsme někdy dostali sušené ovoce, zmizelo vmžiku.
kupovala jsem dárkový koš, tam bylo od všeho trochu.
Mne jako PL samozrejme taky potesi podekovani😊 , ale zas tolik toho opravdu se ZS nedostavame,tak nas potesi cokoliv k snědku. Ale ze vseho nejvic- chlebicky,orisky, olivy,treba cabajka ci jinej salamek, syr ,vajecnej konak,klidne i čerstvé ovoce.
čokoládu a kafe nosí většina, lepší nějaké balené sušené ovoce, ořechy naslano i nasladko, čerstvé ovoce, v létě třeba zmrzliny..
My jsme brali velkou tasku cerstveho ovoce. Hrusky, jablka, citrusy, vino, ananas... v tomhle obdobi se hodi kazdy vitamin 😉
Sušené ovoce,oříšky 👍
@ivaze já neříkám, že to někomu neudělá radost, ale upřímně já tu práci dělám pro tu samotnou práci a jako poděkování mi stačí, že se to povedlo a po mě je fakt “poděkování”, když mi kamarádka pustí video, jak náš společný pacient, původně ochrnutý na všechny koncětiny, tančí manželkou. Když by přišel po svých poděkovat, budu šťastná jako blecha a sestry taky, nepotřebuju k tomu čokoladu. A ano, vnímám to trochu jako závazek a vlastně mi to není příjemný. Ale určit to většině udělá radost, to nerozporujux
@drep jsem mimo obor,ale i přes to,že jsem byla za svou práci placena,bylo velice milé,když jsem dostala horký punč v zimě,vařečky osobně dělané od pána,nebo ještě horkou buchtu,s kterou v ruce na mě paní volala z okna 🙂 njn,dnes bychom pošťáka leda tak někam nakopali 😂
Ale věřím,že sušené ovoce pro vás byla energetická vzpruha😉
jako učitelka taky nemám ráda čokolády, bombošky..obvykle putují dál.. sladké nejím.. raději džus, víno, oříšky, sušené ovoce...
Kupovala jsem velkou bonbonieru, darkove baleni caju a kavy a takovou tu krabicku s preclikama, krupkama 🙂 mely radost
@drep ja souhlasím. Taky nemam ráda cokoliv dostavat od pacientu.
Jednou mi přišel poděkovat po svych pan, kterému jsem coby stazistka u primáře vydupala preklad do RHB ustavu, chtěli ho poslat do LDN. Pana tam dali dokupy a on se pak za 2 mesice zjevil na oddělení a děkoval mi. Všichni (sestry a ostatni lekari) na nej koukali jak na zjeveni. 😀
Tohle je vic, nez naka cokolada. Mne teda u sekce ani nenapadlo vokoliv davat, asi tim, ze sama s tim mám problémy a vnimam to jinak. Dostáváme vyplatu.
To radši tu cokoladu dam ochotný urednici, ktera na me 31.12. pocka na úřadě kvůli tomu, ze jsem zapomněla nahlasit prechod z RD na PPM nebo ty, ktera na me ceka po konci urednich hofin, protože napoprve nejsem schopna donyst všechny doklady a tak 😀 to jsou nadstandardy
Nejsem sice sestřička, ale napadlo mě, co třeba takové ty čerstvé džusy? Nebo i nealko ovocná piva, nějaké sýry, oříšky, ale ne takové ty směsi z Albertu, to není dobrý. 🤭
Susene ovoce, ořechy, mandle