Maminky, prosím o radu. můj taťka bude mít životní jubileum. jelikož nekouří, nesmí moc pít, nerad cestuje a nesportuje, tak vůbec nevím, co mu dát... sám si od mamky vyžádal spoustu knih, takže kniha od nás by už taky nebyla to pravé. co byste poradily nebo co jste kupovaly vy?
Přesně to teď řeším..taťka je gurmán, tak mu dáme asi nějaký poukaz do dobré restaurace a možná mrknu po nějakým zážitku 😉
@maximka33 ja bych udelala velky plakat syna. nebo takovou tu velkou fotoknihu
@maximka33 my jsme taťkovi k 60tinám dávali vyhlídkový let 🙂 byl pro dva - letěli společně s mamkou -to nic adrenalinovýho není - takovej zážitek - s mamkou jsme potají naplánovali trasu letu - a bylo, byl nadšenej 🙂 🙂 🙂
zkusila bych fotoknihu, posbirat fotky co má od dětství až po současnost , naskenovat a udělat z toho knížku. U nás v rodině se to osvědčilo, hlavně starším generacím se to líbilo, že mají takhle pěkně pohromadě vzpomínky 🙂
Jsem na tom stejně ☹ Tátova šedesátka na krku a mě nic nenapadá, můj táta sice kouří, ale moc nepije, taky nesportuje a nikam nejezdí, je navíc workoholik a kromě jeho práce ho nic nebaví a nikam nechodí. Koketuju s myšlenkou poukaz na masáže, protože začal mít bolavá záda.
máte ještě někdo nápad?
?
No nevím, jak je tvůj tatínek "akční", píšeš že nesportuje a nerad cestuje, ale co třeba nějaký zážitkový dárek - vyhlídkový let nebo tak něco? To není vyloženě cestování ne? 🙂 Pro taťky se obecně hůř vybírá co 😒