Co mám dělat?

lenikss
15. pro 2024

Ahoj holky… tohle se mě pro mě nepise vůbec hezky a mam slzy v očích kdyz tohle pisu…
Byla jsem na seznamce a potkala tam spousty kluku a byla na rande ale nejak jsem necitila ten pocit ze bych se chtela sejit i podruhé… no najednou se objevil kluk který me totálně sedl… tam jsme si domluvili rande ve čtvrtek jsme se domlouvali na pátek ze dojede v 17.00
Byl pátek a čekala jsem cely den az mi napíše… cely pátek se neozval a tak jsem rekla ze to asi kašlu že nema zájem… v sobotu v noci ve 4.0 mě pise sms.. ze se moc omlouvá ale ze si dal prášek na spaní a ze ho to vyplo a ze spal cel den. Ze mu to dal kamarad z basy co vylezl.. rikam fajn asi ma problem se spanim.. ale dal jsem to neresila.. no tak v sobotu jsme se teda potkali a dojel pro me… kdyz dojel tak jsem si rekla-kur*** co to je??? Přišel mi jak zdrogovaný,proste mimo!! Bála jsem se. Jeli jsme na oběd a tam jsem mu chtěla říct ať mě hodí domů… jenže..tam zacal povídat o všem.. a ja si rekla… sakra,ten kluk je nebo byl na dně a potřebuje pomoct.
Moc hodný a žádný úchyl nebo tak. Padlí jsme si do oka hned. Tak jsem jela k němu domu… a tam jsem opravdu videla ty prášky na spaní. A pak jeste antinal nebo tak neco proste… rikal ze spadl na dno,rodina se el nemu procítila zády,holka ho opustila. V práci mu to padalo na hlavu tak začal pít.. schodíl asi 18 kg.
No ale ted.. proste byl porad takovy neklidný,jako kdyby na něčem jel.. pritom říká ze uz se z toho dostává a nepije. Jenže byl spoceny tekl mu pot z čela.. porad takové divné chování,neposeděl.. porad by jen spal….. ptala jsem se ho na čem jede co bere a on řekl ze na nicem.. rikam přiznej se na necem musis jet.. nejsem blba a poznam normalni chovani cloveka a ne to jeho.. ale byl proste hodny a hrozne zlaty kluk… tak se přiznal ze si dal jednou heroin pod jazyk… no ale.. ja mu to neverim… nechci ho obviňovat prptoze ho znam 2 dny ale proste podle me na necem jel/jede… uz jenom to poceni neni normalni… a v noci byl úplně mokry!! Sliboval mi ze uz si neda nic a jede jiny zivot. Sport a vse proste… holky konecne sem poznala chlapa ktereho mam rada a sedl me ale neni me 20 abych verila na zazraky….. jak se chova clovek kterx na necem jede??? Jak to mam poznat??? Navíc řídil auto a kýval sebou jak degeš a písničky úplně nahlas… holky prosím kdo máte zkušenost???? Co mám delat??? Mam ho rada a nechci at skonci blbě ☹( navíc má kamarády samé takové potetované a určitě mají zkušenost s drogami ☹( tohle je prostě bez řešení co mám delat.. nejvíce mě zajímá to pocení a spani.. normalni člověk tohle prece tak neni unaveny a nepotí se.. navic ma vyrazku v okolo tvari a videla jsem fotky pred rokem a uplne koky clovek !!!!! Nemá žádný zadek a vyschlé nohy tohle podle me dělají drogy? ☹(( prosim napište zkušenosti děkuji

kakamila12
15. pro 2024

@lenikss Píšeš,že ho máš ráda…jak můžeš mít rada někoho, koho vůbec neznáš.Je tam tolik varovných signálů,že nerozumím tomu,že se ptáš na názor.Utikej od něj pryč.

lv
15. pro 2024

Nezachranuj, to musí jeho okolí, ty se nemotej do vztahu s takovým člověkem. A buď opatrnější, neznáš ho, zda se ti divně a jedeš k němu domů, včetně noci?

eviicka
15. pro 2024

Ty jo, já se pohybovala několik let na seznamce (se šťastným koncem...), ale nechat se vézt autem od někoho, kdo se ti nezdá? Jít k němu domů, spát u něho? Mít ho ráda po dvou dnech, tyjo. Takovéhle pocty se nedostalo ani manželovi a to tam nebyl ani jeden varovný signál...

Neblbni... a nabídni případně jen kamarádství...

1pomnenka
15. pro 2024

Tohle není reálné, že by se takto naivně a nezodpovědně někdo choval na první schůzce. To bude troll a bude to celé smyšlené.

martina0888
15. pro 2024

Zase se někdo nudí...troll🤦🏼‍♀️

eviicka
15. pro 2024

@1pomnenka reálné to je, jednu takovou kamarádku jsem měla...

marketa1218
15. pro 2024

@lenikss Jak dlouho že ho znáš? U takového člověka bych se bála zůstat i přes noc. Pokud nejsi troll,nehraj si na samaritánku a neh ho jít dřív než tě stáhne s sebou na dno.

lenikss
autor
15. pro 2024

Určitě to neni zadnej troll.. na to nemam cas delat si srandu z lidi.. ale co si myslite o tom pocení???? To je známka drog??? Nebo z čeho? V noci uplne mokrej.. a pres den sme jedli polívku a kapalinu nebo pot.. ano clovek se potí ale tohle byl extrém.. a navic ikdyz sme byli u neho tak mel mokré čelo

palja
15. pro 2024

@lenikss ty budeš asi troll, jinak to není možné ten tvůj dotaz. Léze v obličeji mívají i lidé s HIV.
Pocení může být příznak absťáku.
Ale neznám tvého nového přítele, může to být cokoliv.

1pomnenka
15. pro 2024

@eviicka Není to reálné! Máme jí napsat své zkušenosti s někým, kdo bere drogy? Jsme tu všechny normální, takže bychom si na první schůzce nesedly do auta s někým, kdo je sjetý, nejely bychom s ním k němu domů atd. Už se z toho dostává? Jak to ví, když ho vůbec nezná? Že ho miluje? Tak tohle není láska, možná soucit. Stejný slovosled a stejné pravopisné chyby jako nevimjak_, lily_ a teď nově založený účet jako lenikss. Ráda bych se mýlila.

kubesovaadelka
15. pro 2024

@lenikss pocení a spavost vypadá spíš na absťák. A nějaké takové ovladnutilne pohyby mají feťáci, ale zůstane jim to ikdyž jsou čistý už celý život. Nicméně ten na něčem jel nedávno. Pokud by byl čistý dlouho, nepotí se nespí, tohle je prostě absťák

miryp
15. pro 2024

@1pomnenka přesně tak. A je její také profil, kde jsi jí odpovídala na ty boule.

klokanka31
15. pro 2024

@lenikss Být tebou tak už s ním ani nekomunikovat. Tohle je cesta do pekel.

reeeza
15. pro 2024

Promiň, ani jsem nedočetla...

Blikají mi totiž všechny možný kontrolky!!!

A ptám se sebe i tebe " Ty jsi nějaká svatá matka Tereza"?? Nebo proč máš potřebu se s takovým člověkem vůbec zahazovat???
To máš tak málo sebelásky a jsi přesvědčená že tě nikdo lepší a normální nebude chtít??
Proč máš ochranitelský komplex a potřebu dělat nějakýmu týpkovi záchranáře.. jen proto že je hezkej a třeba sympatickej?? Takových je!! A představ si, na ničem nejedou, nejsou to fetky, nestýkají se s lidmi z basy atp.

Chápu že si chceš někoho najít, ale najdi si probůh normálního týpka 🙈

Prober se a to co nejrychleji, tady to je průser a výběr se ti teda vůbec nepovedl ( což už dávno víš). Umíš to určitě líp 😘👍

1pomnenka
15. pro 2024

@miryp Ano, tereza2908

radi51cka
16. pro 2024

Přesne tak, vůbec ho neznáš, takže bych ho absolutně neřešila. Ať si svý problémy řeší on sám, ty nejsi povinna ho zachraňovat.

vejuu98
Včera v 20:57

@lenikss jestli ti můžu poradit z vlastní zkušenosti,tak bych zdrhla.Já když byla v pubertě,tak jsem že zamilovala do kluka a říkala jsem si,že je to ten nejlepší kluk na světě.Samozřejmě to byl jeden velký omyl.Ano...uměl psát krásné slova,vyznat lásku apod ...ale tohle všechno byly jen medové řeči, kterými dokázal obalamutit každou holku.Až časem jsem se od jednoho z jeho kamarádů dozvěděla,že jede na pervitinu....a hned jsem to ukončila....časem jsem se i dozvěděla,že začal krást věci vlastní mámě a prodávat je po zastavárnách apod....takže asi tak.... prostě jednou fetia, vždycky fetka....ruce od nich pryč,jinak budeš nešťastná i ty.....

magdaveselkova
Včera ve 22:14

Za prvé nechápu jak můžeš mít ráda někoho koho neznáš.
Za druhé už podle popisu bych s takovým člověkem nešla ani za roh baráku.
A za třetí bych řekla, že má absťák.
Můj bratr bral tvrdé drogy (3x v léčebně). Vždy když si nedal tak byl úplně jak houba, poskakoval a hnus.
Furt sváděl všechno na rodinu. Rodina tohle, svět proti mě.... Nikdy ho nikdo nenutil sedět s feťákama v parku a brát drogy. Rodina mu chtěla jen pomoct. Být tebou nic si s takovým nezačínám. Připustíš si ho k tělu a buď tě stáhne sebou a nebo ti začne krást prachy a věci aby si mohl koupit co potřebuje.