Kromě trenek, hrníčku, čokoládových bonbónů.......
Na Valentyna mam termin. Takze nic. Treba dostane darek na cas No dobre, nejake prani a cokoladu asi dostane.
To by mě taky zajímalo, na rozdíl od frantiska85 neumím být nad věcí a vykašlat se na to, zároveň ale nemám tucha, co mu dát. Vrátím se sem pro inspiračku, tak šup šup, pište nápady.
Nic, není to český svátek. My dáváme přednost romantice pod rozkvetlým stromem 1. května
my si zaplatili noc v hotelu,dame dobrou vecu a relax
Bonbonieru Merci - za to že je...
Jsem toho názoru, že na svátky se mají dávat kytky a jídlo, třeba i ten relax... Navíc Valentýna zase tak neprožíváme...
Ale pokud chcete něco extra, zaplatila bych mu nějaký zážitek - adrenalin (let balónem, výuku něčeho, let na simulátoru apod.)
Ahoj,
ja sem pripravila pro partnera Valentýnske foto mna a nášho 2mes.syna.Je pravda,že sem do Valentýna nevydžela a dala sem mu to hned ten den.Ale mnel obrouvskú radost a za ten jeho úsmev bych ho takto prekvapovala pořád
Nic. My na nějaké oslavy nejsme. Letos jsme i oba prošvihli desetileté výročí našeho vztahu
Nic.
Darkovou kazetu s parfemem, samponem a sprchacem Versace a zlaty privesek na retizek
Zdáreček. Ja také objednám manželovi něco přes internet. Tentokrát mu koupim něco netradičního, jelikož má můj manžel rád srandu. Jelikož můj manžel pracuje v kanceláři, tak bych mu koupila něco takového http://www.kupdarek.cz/detail/kpz-pro-preziti-v...
Já tedy asi taky nic. Uvidíme ještě, ale většinou spíše slavíme 1.máj (květen) a jako správná ženská vyžaduji kytku i na MDŽ v březnu.
Myslím, že asi ani nepostřehnem, že je nějaký svátek...
Já kupuji bonboniéru univerzální a pro toho mého závisláka na čokoládě i čekaný
koupím si sexy prádélko a dám se mu celá
Nic.