Dobrý den, třeba mi někdo z vás co něco podobného zažil poradí. Jsem s pritelem 3,5 roku a mame spolu 18mesicniho syna. Než se syn narodil nebylo to s pritelovym pitím alkoholu tak zle a nějak mi to nepřišlo. Ale co máme syna a bydlíme spolu je to opravdu hrůza. Ja sportuju a nepiju vubec. On je denně opilý, pije hlavně v práci. Přes víkend když je doma si da jen pivo, ale přes týden je to šílené. Je agresivni a vadí mi ze kdyz je opilý nevnímá nic kolem sebe. Nedá se s ním bavit o synovi o ničem. Už jsem několikrát řekla, ze pokud to tak půjde dál odejdu, ale je mu to nejspíš jedno. Vadí mi, ze by syn měl vyrůstat v takovém prostředí. V dětství pil přítel moji matky a bylo to desne tak to nechci pro své dítě. Co by jste delali? Odešli? Nebo ho nějak dostat na léčení? Děkuji za radu.
jestli sám nechce přestat nebo se léčit a ani rodina mu za to nestojí, tak odejít.
Rozhodně bych odesla. Nez prijde o praci diky chlastu a budete na dne jeste vic.
Lecba alkoholika neni jen o tom,ze ho nekam dostanete a je vyhrano!
Jak může pít v práci? Co dělá? jestli dělá na hospodě, tak jediná možnost je dát mu nůž na krk. Bud se bude léčit a zdrží se, anebo odejdu. Pokud nechce, tak raději odejít hned. Jinak to nevidím.
Moc dekuji za rady..
@anelamates dělá na stavbě..
Dobre si to je treba rozmyslet, jestli za to takovy partner stoji. Pokud je agresivni, vzala bych nohy na ramena. Bala bych se, aby nenapadl mne a hlavne miminko. A alkohol je drahy, pozor, aby nebral penize potrebne pro dite.
Zbal sa a odid. U nas otec alkoholik, mame vycitam doteraz z nas nechala vyrastat v tak prostredi. Tvrdila ze s nim zostala kvoli nam... detom. Kvoli nam detom mala odist... radsej na ubytovni jest suchy chleba a vodu ako vyrastat v takom prostredi. Ak s tym nic neurobis dieta ti to raz bude vycitat.
@evicka555 A jak může chlastat na stavbě? tak je napráskej na IBP. Anebo jeho šéfovi. A po práci si pro něj chod, jestli ti za to stojí. A pokud by to něšlo, tak odejdi. Život, s alkoolikem není život, ale peklo.
No hlavně musí chtít on sám pokud nepůjde on tak s tím asi nic neudělate☹