Zdravím všechny dámy! Dnes jsem jen tak hledala na internetu něco o stravování apod., když jsem narazila na tento článek http://www.calendula.cz/prikrmy kojencu.htm A na některé věci jsem tedy docela valila bulvy😉 Samozřejmě je tam i mnoho věcí, se kterými souhlasím,ale věty typu Ovoce není důležitá součást jídelníčku,to nevím teda. Jasně přežijeme i bez něj,ale že by jsme se na něj úplně vyprdli třeba ne 😀 Pokud máte chvilku a zájem, přečtěte si a napište,co si myslíte. Díky!
@beetlejuice1666 jojo,já vím,ale i tak mi to.prijde přitažené...to.maso apod. My máme 14mesicniho a taky ji víceméně vše už. Nesolime tedy,pokud to jde a snažíme se omezit cukr na.mimnimum. Děkuji za přečtení 😀
Hele, na netu najdeš všechno... můžeš se dočíst, že je nejlepší pít jen ovocné šťávy, že přemíra soli vlastně neškodí, že mléčné výrobky jsou zlo... někdo propaguje paleo stravu (bez obilovin a luštěnin), někdo zase veganskou, v podstatě jakýkoliv názor lze podložit nějakým článkem z internetu. U toho článku mě třeba zarazily ty ryzove odvary, nechápu, čím můžou být prospěšné, aby nahradily um (rýže má poměrně vysoký obsah arsenu, takže měsíčnímu miminku bych to fakt nedávala). A dcerka by ten článek pěkně roznesla na kopytech-cože? Maso jen jednou týdně? Když má oběd bez masa, tak ho tam hledá 😀 Jinak souhlasím s tím, co píšete-omezovat cukr, sůl, snažím se i uzeniny moc nedávat... chce to zdravý rozum a připravovat pestrou stravu.
@lavenderl kdyz si najedes na ten web, zjistis, ze jsou to stranky o "zdrave" vyzive. Bio, ezo, vege. Tim padem je jasne, ze se ti to asi moc nezda. Mne taky ne, dite ma jist maso a tam ho skoro zatracujou. S ovocem to same. Osobne davame patnactimesicni dceri temer vsechno, co jime my, jen mene solene (mame radi italskou, reckou kuchyni, ryby, salaty... Samozrejme ji nedavam vepro-knedlo, ale treba domaci svickovou uz taky ochutnala 😉 Zkratka se snazime, aby jedla vsechno a s mirou. Zatim to klape, neji jen brokolici.