Ahojky holky mam asi 3-4 dny hrozne citlive bradavky ☹ Nejprve me bolely kdyz sem si sundala podprsenku, ted i pres den kdyz se dotknu kosicku ☹ A jak mam dvorce tak jsou takove suche 😒 Nevite co to muze byt a co by na to pomohlo???
Prosim, prosim napisete mi tady jeste nekdo?
Já bych taky myslela, že to bude těhotenstvím. Třeba se čárky ukážou později. Asi bych šla raději na gyndu, abych měla jasno.
Moze to byt jednak tehotenstvom, ale aj mykozou, pokial mas prsia aj napr. zacervenane, so supinkami... skus si zadat dane heslo do googlu, vybehnu ti tam aj nejake obrazky, mozno ti to pomoze sa zorientovat.
...no, mě tady ty stavy provázely vždycky před MS a paradoxně, když jsem čekala tu, co nepřišla, nebylo to tak hrozné.. ale zas u Tebe to může být jinak. Já jsem ale zas šílela v mrazech, to jsem mohla být venku chvilečku a být teple oblečená, ale bolest jak něco, až se mi kolikrát chtělo brečet... to bylo ale až tak kolem čtvrtého měsíce, ale těžko říct, jestli proto, že tehdy byly mrazy a jindy moc ne🙂, třeba by to pak bylo u mě i dřv. Ty nedávní mega mrazy jak byly, se mi to už nestávalo.
Určitě šup na gyndu, dvoutýdenní vynechání je důvod, i když testy jsou negativní.
@llluckaaa Moc bych ctela by to bylo mimi ale bojim se ze mi misto toho reknou neco spatneho.
@nae za tehotenstvi bych byla rada a na ty obrazky se kouknu to me nenapadlo.
@salomee no me pred MS vzdy bolely jen prsa ale ne takle bradavky, ani pritel mi na ne nemuze sahnou, pac mi je to desne neprijemne.
Tak to jsem mela minuly mesic, tedy tu bolest, to sucho ne. No a po tydnu zpozdeni a asi 4 negativnich testech, jsem to nakonec 9. den zpozdeni dostala, takze pokud mate test negativni, osobne se priklanim k tomu, ze tehotna nejste, i kdyz vsechno je mozne a nadeje umira posledni 🙂 Rozhodne bych sla na tu gyndu, tam se to rozsekne 🙂 A nestresovat 😉
jainy007 az do 12 tydne ? to je nejak hodne dlouho ne?
vsechno je mozne, nesmutnete z toho, ono se to nejak vyvrbi...na gyndu urcite a do te doby klid a chovat se jako tehotna 🙂
Opravdu jsem to nasla, nektera psala, ze az do 4.mesice...zalezi i na testu, na citlivosti, kazdemu roste HCG jinak..muze byt i vadny test, namrzly, cokoliv, spatne nacasovani testu...dejte pak vedet, jak to dopadlo, drzim palce!!!
jeste mi prislo uzitecne toto: http://merenibt.xf.cz/form.html
Treba Vas to taky uklidni, me to pomohlo 🙂
Dobrou noc.
@ jainy007 Bohuzel me na tom nic neuklidnilo... Pac mi tam vyslo, ze pohlavni styk jsem mela v dobe ovulace a jeste den pred ni 😉
@jainy007 Ahojky tak na gynde sem nebyla,protoze by me tam stejne nevzali. Tak jsem si zasla za svoji doktorkou a dostala jsem vynadana jako vzdy ze jsem prisla az ted. No nalozila mi antibilotika, kupu prasku, a jeste nejake dejchatko. A dnes rano jsem dostala menstruaci ☹ Ted jen premyslim jak mam vypocitat plodne dny jestli to budu mit takle hodne nepravydelne.
hm...tak to me mrzi...to jsme na tom ted tak nejak stejne...
@jainy007 to je dobrá tabulka, dle ní, to vychází přesně 🙂
@bjoucik.15 Tak to mě těší 🙂 I mně to vycházelo...teď jsem v nějakém podivném mezidobí, kdy těhotná nejsem a MS taky nemám...asi to bude unavou materialu nebo co 😀 Nejak to musim prezit...Preju hezky den 😉
@jainy007 no tak to období máme asi stejný 🙂 teda já budu ještě testovat v pátek, ale moc tomu nevěřím...
@bjoucik.15 ja uz jsem nejaka rezignovana...ale povoluji mi prsa, urcite tu bude cerveny kod co nevidet :-/ Navic ani nemame cas ani chut se nejak snazit, tak si to mimino bude muset najit nejakou jinou cestu 😀 asi...
@bjoucik.15 jo a drzim palce, at to vyjde...byl by to ten nejlepsi duvod a nejlepsi vysvetleni...🙂
@jainy007 co se týče prsou taky povolujou :( Taky to nevidím růžově, spíš červeně 🙂 Ale uvidíme, ještě to nechám být.
@sojca Že by těhotná??? 😀