Holky prosím POMOC!!! Čím odstraním z oblečení fleky od mulťáku? Prala jsem už 2x na 60, z toho jsem podruhé dávala i Vanish a furt to drží!
Díky moc za tipy a rady baby Porady 😉
Jenže to je naše nejhezčí bundička, o tu přijít nemůžeme ☹
lenycka kup si sul na skvrny od ulricha je to cisty prekarbonat sodny.ja som takto vcera zachranila cely kopec oblecenia,co maly zaspinil granulami pre psa.uvarit vodu v konvici pridat sol a nechat postat.vyliezli niekolko mesiacov stare fleky xkrat vyprane.
Andona a kde to prádávaj, v drogerii?
já mám odzkoušený SALBET,bude je v prášku nebo tekutý,stojí cca 45kč,mám osvědčený ten práškový,odstraní cokoli i mrkvové příkrmy,které mi před tím nešli odstranit ničím,dá se koupit v bwžných drogeriích.
ja som to mala z internetoveho obchodu,ale holky pisali ze to kupuju i v dm drogerii.tak skus.
vidis, leny, aj sonnetove zlcove mydlo... to by mohlo vyjst tiez... par veci mi takto vyslo, ze som si na to nespomenula... kupila som to v bioobchode (ale urcite najdes aj na nete)
tak já třeba dala na reklamu - tekutý ariel professional odstraňovač skrvn - a vypral i na triku barvu na vlasy.... 😉
Takže jsem zkusila tu sůl, ale tu přímo značky DM + žlučový mýdlo a furt to drží. Takže tomu dám ještě jednu šanci a budu zkoušet něco dalšího! Doufám, že nám z bundičky pak nezbudou jen nitě 😖
Já bych zkusila do kyblíku dát Savo Perex (poměrně málo) a nechat to hodně dlouho máčet. To se mi dost osvědčilo na ovocné skvny. Tak jednou za 30 minut to kontroluju a hned jak skvrny zblednou nebo zmizí, hodím to vyprat už s normálním práškem. Jen je otázka, zda ten materiál bundičky snese Savo, to se podívej.
s tím savem já mám zase špatné zkušenosti,na bílých kalhotách mi to udělalo žlutý flek,který nejde vyprat.přesto že jsem savo naředila do vody nelila přímo na skvrnu
uz je asi v tomto pripade neskoro, ked uz si prala, ale mne zvykne pomoct na skoro vsetky fleky jednoducha vec: namocit na noc do studenej vody... ale toto ti uz asi teraz nepomoze... 😒
ak to nejde, ja nechavam flakate....