Dítko má červený zadeček .A já nemám nic😔(bepanthen,sudocrem).Co na něj?
Sudocrem anebo zeleny krem Babylove z DM stoji asi 40,- Kč
Sudocrem 🙂
U nás pomohl sudocrem, docela silné vrstvy, když šlo dítě do plínky. Jinak větrat, obklady s heřmánkem. Chce to čas.
A zkusit zjistit příčinu... Byla to náhoda? Nějaká potravina, U nás to třeba bylo po změně značky plínek. vrátili jsme se k původní a už se to nestalo.
Dcerce se udelaly strasne opruzeniny asi ve 3 tydnech. A nemohli jsme se jich zbavit, bepanthen ani sudocrem nepomahaly,masti od doktora nic... vetrala jsem ji,omyvala hermankem... Az nam znama doporucila mesickovou weledu a do tri dnu bylo po vsem. A to uz mela na jedne pulce prdky i peknej mokvajici strup. Takze za me je weleda zazrak!
Nam pomahal jedine Bepanthen
@maaaja12 jojo to pomaha hodne rychle...nam do druheho dne 🙂
@calvac 100% souhlas👍🏻😉
Kdyz uz je zle,tak jednoznacne imazol...za 2dny vyleceno.jinak ja musim stridat sudoc.a bepant.jak kdyby si ty prdelky na jedno vzdy zvykly
Na hodne rudou a bolavou prdelku Imazol, druhy den je pak uplne v poradku. Jinak bezne pouzivam Nivea SOS krem, Sudokrem a Zitenax.
U nás hodně pomohl čaj z řapíku, koupíš ho v lékárně a navlhcenou plinkou několikrát denně omýt a pořádne osusit. K tomu zluta weleda z dm a být co nejvíc bez plínky.
Nam osobne prave Imazol vubec nepomohl. Naopak to bylo jeste horsi. Az pak ta Weleda. Ale kazda prdelina je prave jina a nezbyva nez to vyzkouset. 😉
Bud koupit,jak radi holky a nebo pokud nemas nic po ruce - studeny odvar cerny caj nebo hermanek (nebo vychladly pytlik) - oboje vysusuje a nebo modra indulona.
Silny cerny caj, co nejvic vetrat a hlavne NEPOUZIVAT vlhcene ubrousky - omyvat jen tim cajem. Ubrousky jsou na opruzeniny mor.
černý čaj ne, na tohle je dobrý heřmánkový. Take to chce natírat krémem proti opruzeninám.
Mažu Weledou a Sudocremem. A teď se mi osvědčil olej Medvídek a tím meju zadek. Pořídila jsem ho právě proto, že malá měla teď furt červenou prdelu, a fakt super
Omývat vychladlym silným odvarem z černého čaje a nechávat větrat.