Prosim čím se holite v intimnich partiich? Idealne aby to chvili vydrzelo 😀 mam problem, ze kdyz to vezmu ziletkou, i kdyz po smeru a ostrym britem, tak dalsi den mam pokozku hodne podrazdenou, zarudlou, bolavou. A to me urpimne moc neba. Ale jasne ze vizualne je to bez lepsi, pro me teda...🙂 mam epilator, ale tim zvladnu max trisla, dal to nedam 😖
@nikjean a mas zkusenost, ze to prodlouzi efekt? To asi spis ne, ne? Max dva, tri dny...?
Spíš jde o to, abych nebyla podrážděná, používám holící gel a za mě spokojenost. Mám pak i hebkou kůži na dotek.
Myslím, že rychlost růstu chloupků nelze úplně ovlivnit, pakliže nepodstupuješ odstranění někde v salonu.
Holeni neprodlouzi efekt zadnym zpusobem, at uz ziletkou, penou, depilatorem. Jak asi, kdyz se ten chlup ufikne na urovni kuze, roste logicky porad stejne rychle. Prodlouzi pouze epilace - epilator, vosk, cukrova pasta... Ja pouzivam depilator (holi, netrha).
Chodím na cukrovou pastu do epilacniho salonu a mam klid na měsíc a chloupky do druhé návštěvě už rostou tak jako chmýří 😀
@littlebee124 ta pasta me zajima 😁 je to rychlovka? Boli to? Poprve ? 😀 rikam no, ten epilator nedam, max trisla.
Bolí to jen poprvé, jelikož chloupky jsou tvrde od ziletky, poprvé člověk musí mít chloupky 14 dni minimálně neholene pak už méně. Jsou měkčí a není jich už tolik, chodím na Brazil Hollywood což je komplet všechno pryč i vnitřní strana hýždí.
Taky jsem začala chodit na cukrovou pastu do salonu a je to největší pohodička. Mám hodně silné a tmavé ochlupení na celém těle, takže když jsem se oholila klasickým strojkem "namokro" ráno, večer už šly trochu chloupky vidět. Od té doby, co chodím do salónu, tak se objednávám co 4-5 týdnů. Bolelo to fakt jen poprvé (a to mi říkala kosmetička, že mám ty chloupky fakt hodně silné) a pak už to byla pohoda. Teď jsem byla naposledy 4 týdny před termínem porodu a nevím, kdy budu schopná zase navštěvovat salón po porodu, s tím zkušenost nemám, ale jinak bych fakt už neměnila. Je to k nezaplacení!
@coucouha no ja prave taky. Rano oholim nohy a večer uz citim, ze jsou drsne. Jako tim epilatorem to je super, podpazi, trisla, to vydrzi. Ale boli 😀 nohy s nim beru klidne hodinu a furt tam neco je 😏 zkusim pohledat, jestli to u nas nekdo dela.
Takze chodis co 4-5 tydnu jo?
Všechno holím doma, ale na brazilku chodím na cukrovou pastu do salonu a tam chodím co 4-5 týdnů. Vždycky nakonci se objednám na další termín a mám klid. Nemusím na nic myslet. Teď v těhotenství pracovaly hormony dokonce jinak, tak jsem chodila ještě méně často.
Taky rozhodně doporučuju cukrovou pastu 🙂👍 Je to nejšetrnější způsob odstranění chloupků. Doba dorůstání se u každýho liší, protože každej má jiný množství, sílu a rychlost růstu. Ale 3 týdny jsou minimum a to je pořád víc než třeba 3 dny 🤷♀️🙂 Mám klienty, co chodí po 4 týdnech a mám i takový, co chodí po 7 týdnech. Já osobně jsem chlupáč a ty 3 týdny jsou pro mě akorat. 😅
@mmm12345 Ze začátku a hlavně poprvé se člověk trosku stydí. Ale jakmile uvidí ten efekt, tak už je mu to pak jedno, hlavně ať tam nemá chlupy. 😁
U mě klientky leží na zádech (bez prádla) a vytáčí mi nohy do stran (pokrčí nohu v koleni a položí na vnější stranu). Je důležitý ty nohy dát od sebe opravdu pořádně, ať se tam dá dostat a nezůstanou nikde žádný chloupky! 🙂👍 Ještě k tomu dělám i vnitřní stranu hýždí. U toho se mi otočí na břicho a rukama si jakoby roztáhnou půlky od sebe. Zní to strašně, ale je to nejlepší, jak dostat pryč kazdej chloupek! A hlavně je sileny dostat se tam ziletkou, takže pasta je sen! 🙂 A to už teda nebolí vůbec a je to hotový za 2 minuty. Celá Brazilka se vším všudy trvá tak 15-20minut. (Teda mně.. Záleží, jak to kdo dělá a jak je zkusenej!) Určitě bych hledala podle recenzí. 🙂
Taky doporučuji cukrovou pastu. Netvrdila bych teda, že už to kromě poprvé neboli (zajímavé je, že úplně bezbolestné mi to připadalo jen v těhotenství - tělo už se asi připravuje na větší bolest), ale rozhodně to není nijak zvlášť silná bolest. Dva týdny jsem úplně holatko, týden občas chloupek a ten poslední nechávám růst. Moje paní depilstorka má navíc v salonu i sprchu, takže se cítím lépe když tam jdu třeba po celém dni z práce a můžu se před tím umýt. Zajímaly by mě ceny, já v Praze, přes deset let u stejné paní platím 650,- za brazilku.
@20190418 ted jsem koukala, jihlava 700
Používám holící strojek a pokožka je bez podráždení.
Holky, nechodíte náhodou některá v Brně? Já se za ta svoje třísla v plavkách stydím, hrozně mi zarůstají, mám tam samej stroupek a zarůstající chloupky. Koupila jsem si kvůli tomu IPL, ale chtělo by to prvně úplně oškubat a já to sama nedám.😀
@whocares no.... prave 😏
A co tak zkusit nějakou pěnu/gel na holení, která by nedráždila a je šetrná k intimním partiím?