Ahoj
Máte někdo zkušenosti s hodinkami Garmin Vivoactive 5 a Garmin Venu 3s? Chtěla bych to hlavně na měření chůze a v budoucnu snad i běhu. Počítají vzdálenost spolehlivě? A počítají kroky i když tlačíte kočárek? Popř. se kterými hodinkami jste spokojeni?
Mám amazfity a když chytnu rytmus tak mi počítají i kroky s kočárkem.
Mám zkušenost s vivomove a bohužel špatnou zkušenost. Nateklá mi do nich voda. Manžel měl nějakou základní řadu Garminu. A taky mu tam nateklá voda. Od té doby mám amazfity a jsem spokojena
@barmil Mamce právě jedny nepočítaly kroky s hodinkama a mě a tchyni počítaly hodinky od Niceboy, ale rychle se nám oboum rozbily, tak jsem chtěla nějaké lepší
Ne s hodinkama ale s kočárkem 🤦♀️😂
@sasui1 Které Amazfit máte prosím? Ty vivomove mě zaujaly právě víc i kvůli ceně 😂 jako já si hodiny vždy sundavala na vše, abych je nenamočila, ale stejně kdyby náhodou....
Jinak jsem zapomněla zmínit, že telefon mám Xiaomi
Když si začneš chuzi a jede GPS tak to pocita kroky i s kočárkem .. nebo dat na nohu 😄
@jana_a_jan i nad tou nohou už jsem přemýšlela 😂
Gtr 3, mám je rok, předtím jsem měla 1 a vyměnila je jen kvůli baterce ptz jsem potřebovala ať vydrží týden. Jinak i ty staré dobré fungovali a fungují dnes synovi (jen ta baterka) a nesundavam na nic 🫣😁
@sasui1 Děkuju, vypadají moc dobře, možná do nich půjdu 😁 a baterka tedy vydrží ten týden alespoň?
Ze začátku ještě dyl. Teď je mám rok a minimálně 5 dní s tím že denně zapínám gps
@sasui1 super, moc děkuji 😊
Kroky s kočárkem nepočítají žádné hodinky. Ruka se musí hýbat s tělem, aby se kroky započítávaly. Mám Fénix 6s Pro a kocar jsem vždy tlačila jednou rukou.