Dobry den
Jsem z Litvínova . Je mi 24 let .
Rada bych nějakou kamarádku . Kdysi jsem měla ale pak jsem otěhotněla a nějak se mnou přestala bavit a odstěhovala se i .
Mam teď skoro 2 letou dceru . Rada bych se s někým občas viděla , i kdyby měla dítě tak by to bylo pro dceru fajn .
❤️❤️ děkuju
Ahoj, sice ti moc nepomůžu, protože jsem od Chrudimi. Ale rozumím ti. Mám stejný problém. Otěhotněla jsem, vdala jsem se a najednou jako kdyby všechny ty kamarádky co jsem měla, někam zmizeli. A že jsem jich měla... Dost mě to mrzí, ale co se dá dělat. Zkouším navazovat kamarádské vztahy ve školce, když chodím pro syna. Ale ty maminy jsou dneska jako z kamene... Nebo to neumím 😬
Ahoj 🙂 hledám Kamarádku na společné procházky, a tak 🙂 mám 6 letou dceru, 4 letou dceru a jako poslední mám 7 měsíčního chlapečka, starší dcera je před den ve školce a já jsem doma jen s mladší a malim, manžel je přes týden na cestách, a nemáme tu nikoho skym by jsme trávili čas 🙂 Budu ráda když někoho k sobě najdeme 🙂 Jsme z Loun 🙂
@heduska142 ahoj, do Tp obcas zavitam, sice uz tam nebydlim, ale bylo to me rodne mesto. Kdybys chtela, muzes se ozvat.
Ahojky jsem sice z Teplic ale taky hledám nakou kamarádku každý den chodím s dcerou ven ale sama:(. Bude mi teď 25 a dceři bude 6 měsíců . Tak kdyby si chtěla můžeme zajít třeba na procházku 🙂.