Ahoj. Dodržujete šestinedělí? Já mám tři týdny po porodu, a už to nešlo vydržet, ale teď mám obavy, zda se nemůže stát nějaká neplecha (infekce by neměla být, použili jsme kondom). A taky mám problém s tím, že teď když někde venku potkám nějakého cizího chlapa, hned myslím na to jedno (svého manžela bych nepodvedla, ale ty hříšný myšlenky...) Měla jste to taky některá po porodu?
byla bys to citila ze nejsi pripravena..ver svemu telu..
Hříšný myšlenky jsou normální, v šestinedělí je v těle hormonální bouře 😀 Jinak pokud je sex bez bolesti a v pohodě, tak proč ne. Já měla taky hroznou chuť už pár týdnů po porodu, ale můj spodek měl jinej názor a nešlo nám to. A to jsem neměla ani jeden steh. A zase jdou lidi co ještě v šestinedělí zadělají na další, takže asi tak 😊
Taky jsem mela strasne chute. Cca 2-3 tydny po porodu (ale nic nebylo, mela jsem ocistky a prislo by mi to nechutne). Pak to uplne preslo a vraci se mi to az ted, po necelem pulroce.
@piskoteka To já stehy měla po nástřihu, ale je to naštěstí v pohodě a bez bolesti. To mě nestraš že někdo zadělá na další už během šestinedělí. To by mě trefilo 😮
Měla jsem to stejně. Jako na cizí chlapy vůbec ale na toho mýho bych skákala 3x denně😁 šestinedělí jsem nevydržela ale počkali jsme až nebudu mít ocistky takže to bylo 5 týdnů po porodu. A rodila jsem bez poranění takže to bylo ok. Tělu neporucis😁
@leniczka23 Jejda tak dlouho očistky? To by mě trefilo, mně i ty necelý tři týdny připadali jako věčnost...
Hele,pozor,moje sestra otěhotněla v šestinedělí 🤭
@alilali Nestraš 😆
3 týdny ocistky je spíš výjimka holka.
No jo 😃 kondom selhal. Takže porodila dvě děti v jednom roce. 😃
@leniczka23 ja mela asi 4 tydny, takze az takova rarita to nebude..
@brussali 4 týdny už jsou celkem běžné.. 3 ne.
@leniczka23 No já celkově jsem rarita co se týče porodu... 😆
Já jsem na sex myslela asi druhý den po porodu v porodnici, byla jsem neskutečně nadržená 😂. Došlo k němu cca 4 týdny po porodu, šestinedělí jsme taky nedodrželi, ale očistky jsem měla za sebou, porod proběhl bez následků, takže to bylo hezké, ale měla jsem strach a divnej pocit, že nedodržuji, co mám. Jiní chlapi mě každopádně nebrali, jen ten můj 😊✌️.
Já to měla spíše naopak a mám to tak bohužel i při kojení. Už u prvního dítěte jsem neměla téměř chuť na sex po celou dobu kojení, což byli skoro 2 roky. V podstatě jsem se do sexu nutila kvůli manželovi. Po ukončení kojení se chuť zase vrátila. Teď to mám bohužel zase a počítám že se to bude opět po celou dobu kojení. U každého je to prostě individuální. Jinak 6 neděli jsme taky nedodrželi, ale vždy jen o pár dní. Tři týdny po porodu bych sex tedy nezkoušela. Nejde jen o infekci ale vše je tam ještě vytahané, povolené a sex může udělat neplechu