Chtějí muži ženu po mastektomii prsů, s implantáty?

cajane
25. říj 2016

Ahoj zajímal by mě názor muzske části jestli tu nějaká je,jestli by vám vadilo kdyzby jste o nové partnerce nebo divce zjistili,ze má oboustrannou mastektomii prsu a ma jen implantaty(svobodná do 30),jestli byste ji kvůli tomu nechteli

nikyselen
26. říj 2016

nevím zda tu najdeš názor muže,ale za mě pokud je muž rozumný tak nevidím důvod proč by mu to mělo vadit.Neviděla jsem to tedy nikdy na vlastní oči,ale asi to nijak znatelný nebude a nahou tě uvid pouze "tvůj partner".
Já mám po 4 operacích taky "zohavenou" nohu málem jsem přišla o nohu od kotníku mám tam asi 30 stehů a ještě kotník má tvar-ne tvar a je furt oteklý..měla jsem navrtané i lýtko, kde mám jizvy a je to vidět samozdřejmě furt..sukně apod. ze začátku mi to taky vadilo,každý mi koukal jen na nohu... teda měla jsem ten pocit,sukně,plesy..no horor a tedˇ už mi to je jedno.Známí jeden si ze mě dělal srandu,že mám robo-nohu.Brala jsem si to hodně.
Je to všechno jenom o tvé psychice..a jak se k tomu postavíš ty..pokud ty budeš mít sebevědomí tak se k tomu postaví i tvůj partner..

sovulka
26. říj 2016

Pokud je to ten pravý a miluje, tak mu to podle mě bude jedno, jsou mnohem horší věci, s kterými se v partnerství špatně žije! A pokud nejsou bradavky, dají se nechat dotetovat, vypadají skoro jako pravé, takže i tohle je řešení, pokud by se žena styděla.....

lajla
26. říj 2016

....ten muž by musel být neskutečný egoista a vypatlanec