Ahojky. Máte tady taky někdo chronický zánět štítné žlázy? Podle Soňa nemám zvětšenou štítnou žlázu. Ale cítím tlak v krku. Hůř se mi i dýchá. Ráno mi bývá špatně a v noci hůř spím. Máte to taky tak? Nebo zas k obvodakovi...🤔
Protože jsem byla na endokrinologii. Zjistila to že sona. K obvodakovi jsem myslela,zda to nemůže být něčím jiným...
@leniczka23 a bylo vám i špatně po ránu?
Ahoj....mám od 13 let chronický autoimunitní zánět štítné žlázy a její zvýšenou funkci....a kromě toho, že se více potím, tak na sobě nepozoruju žádné jiné problémy...kdyby mi na to nepřišli náhodou, tak ani nevím, že něco mám....
@rakysaly nejdriv bych sla na endokrinologii a kdyby to nebylo ono tak az pak k obvodakovi. Ne nebylo mi spatne po ranu.
Já ho mám a jen me bolelo v krku a děsna únava jinak nic. Prášky me srovnali. Přišli mi na to v tehu a nenapadlo me, že je to stitka.
Já mám zánět štítné žlázy a zároveň sníženou funkci od 12 let a žádné příznaky jsem nepociťovala ani nepociťuju. Jím prášky doteď a je mi dobře.
Ahoj holky, jsem hrozny hypochondr, a tento tyden jsem si nasla bouli/zdureninu/cosi zvetseneho na krku. Je to vlevo, mezi ohryzkem a klicni kosti. Zacala jsem hned plasit, k doktorce se dostanu az pristi stredu. Napadla mne bud stitna zlaza, nebo uzliny. Je tu nekdo, komu se takto prislo na problem se stitnou zlazou, bez toho, aby byly jine priznaky? Nastydla nebo jinak nemocna nejsem. Diky za prispevky.
@rakysaly a jak vis ze to chronicky zanet? To muze byt i klasicka hypotyreoza..mivala jsem stejne priznaky. Navic stitna zlaza se neresi u obvodaka ale na endokrinologii. Krevni testy tsh a fh ti delali?