Chování partnera ve vztahu z pohledu žen - výzkum k bakalářské práci

holma
14. dub 2021

Krásný den holky, ráda bych Vás požádala o účast v mém výzkumu týkajícího se chování partnera ve vztahu. Dotazník je zcela anonymní. Je určen všem ženám od 18 let, které jsou ve vztahu nebo měly minimálně jeden partnerský vztah.

Mockrát děkuji.

https://www.survio.com/survey/d/G1G4G7F4D9P9V1L3R

juliemichal
14. dub 2021

hotovo

zelenaesmolda
14. dub 2021

vyplneno ale zmenila bych dve veci
1) u otazky jestli vas nekdy partner zesmesnoval pred prateli ci rodinou bych pridala jestli se to delo v soukromi a i na verejnosti protoze vetsina agresoru se pred ostatnimi chova jako nejlepsi partner ale peklo nastava v soukromi
2) ne kazdy zije v CR a neomezovala bych otazku na kontaktovani policie CR

lentilkah
14. dub 2021

Hotovo 😉

pampeliska1313
14. dub 2021

Možná bych dodala i cílovku.. samozřejmě nevím jaké máte hypotézy, ale šla jsem do dotazníku s trochu jiným očekáváním a nejsem si jistá, jestli Vám vyplnění dotazníku přijde vhod, když se jev o který se tam jedná, v soužití nevyskytuje.

orisek56
14. dub 2021

No.... Vypleneno, ale teda musim říct, že teda velká vyhrada, že můj prinos ti nebude k ničemu, protože tenhle dotazník je podle mě spíše pro týrané ženy? Mě se z toho zaplať Bůh nic netýká a ani jsem to nikdy nezažila ( myslím tedy ve vztahu s mym mužem). Zážitky z rodiny nějaké mám, ale to není předmětem tohoto dotazníku. Asi bych dodala cílovou skupinu.

vendes
14. dub 2021

Asi bych do dotazníku uvedla cílovou skupinu, čekala jsem jiné otázky než takové, co se týkají výhradně domácího násilí.

sudylichozrout
14. dub 2021

@holma Pro koho je ten dotaznik?

amazonkajanik
14. dub 2021

@holma také by bylo třeba dodat detail o cílové skupině. Jinak, setkala jsem se s frajerem, co sikanoval děti své bytne a díky tomu jsem se s ním porvala a následně rozešla. Nenechám zbit kluka,že prehazuje dvě vyjmenovaná slova ...
A pak tam chybí, zda se partner,který se dopustí násilí/ponižování ,nebo dopouštěl, omluvil,dělal se sebou něco (ne takové ty omluvy,které měly bránit zavolání PČR, ale opravdu výrazná změna pod dohledem odborníka).

zelenaesmolda
14. dub 2021

Na fb je skupina poruchy osobnosti,manipulatori.zkus dotaznik hodit tam,urcite najdes spoustu obeti domaciho nasili 🙂

87pavlina
14. dub 2021

Možná bych to nesměřovala jen na současného partnera, ale i na minulé partnery. Můj manžel je skvělý, ale můj bývalý přítel byl magor a tam by na něj i nějaké body seděly.

sislik2010
14. dub 2021

Přidala bych psych týrání

zelenaesmolda
14. dub 2021

@sislik2010
vsak ty body popisuji psychicke tyrani

nanyh
14. dub 2021

Škoda, že se smí popsat současný partner. To mám vše dané ,,NIKDY”. Ale kdybych měla popsat EX tak ten dotazník by byl možná přínosnější.

pampeliska1313
14. dub 2021

@nanyh je tam psaný i ex, ale bohužel omezeno na posledního.

nanyh
14. dub 2021

@pampeliska1313 Právě. Pokud jsem momentálně nezadaná, tak ex popsat mohu. Já díky bohu od toho parchanta utekla, skoro hned si začala s jiným a teď jsem jedna z nejšťastnější🤗

zelenaesmolda
14. dub 2021

@pampeliska1313
coz je dost nesmyslne podle me jestli je to posledni nebo ne,nehraje to roli

pampeliska1313
14. dub 2021

@zelenaesmolda myslím si to taky, ale záleží co je uvedeno v hypotéze. Třeba je hypotéza opravdu směřovaná na nynějšího max předposledního partnera, což my vědět nemůžeme, a pak to tvůrci dotazníku smysl dává a jen my jsme mimo.:D

hezz17
14. dub 2021

Teda z tech otázek me mrazi.

andelka
14. dub 2021

@nanyh mám podobný " problém". Současný manžel je Pan Dokonalý, tam nebylo co jiného zaškrtnout než Nikdy..ale kdyby šlo o kteréhokoli životního partnera,tak by se ledacos našlo.

drep
14. dub 2021

Můj je báječný a nenásilný, nicméně ano, když někdo z nás jde, druhého zajímá kam a s kým a proč. To nepovažuju za výslech ani psychoteror, přijde mi to stejně normální, jako že mu pak povyprávím, co jsemtam zažila, naopak, když mě potká něco zvlástního, pěkného, zajímavého, tak se těším, až muto budu vyprávět

bbarshaa
14. dub 2021

Chtěla jsem to vyplnit, ale asi na 6 stránce jsem to zavřela. Jak se zde uvádí, je to dotazník pro týrané ženy a bylo by dobré tedy uvést cílovou skupinu 🙂. Protože ti asi bude těch x vyplněných dotazníků, kde všude bude bude zodpovězeno NIKDY trosku k ničemu. 😉 Tak jen pro příště.

madbetka
14. dub 2021

Já si vůbec nemyslím, že je to dotazník jen pro týrané ženy.
Myslím, že ve skutečnosti existuje celkem dost žen, které u některé možnosti nevyplní "Nikdy". Bude to třeba jedna oblast a třeba "Jen občas", ale těch žen bude překvapivě docela dost. Jen to nebudou vypisovat tady...

Při dostatečně velkém množství respondentů se pak, podle mě, dá celkem zjistit, v jakých oblastech je vlastně tolerovaná určitá, třeba i malá, míra násilí. Vždyť to jen tady na koňovi čteme v diskuzích dnes a denně...

zelenaesmolda
14. dub 2021

@drep
je veliky rozdil mezi normalni otazkou a podrobnym vyslechem kdy se vlastne bojis rict,ze nekam jdes.