Chlupy. Máte některá stejný problém s příliš chlupatým mužem?

25. únor 2022

Ahoj, je to trochu divny dotaz ale... Mate nektera stejny problem s prilis chlupatym muzem? 😂🙈 Muj muz je takto nadmerne obdaren a chlupy jsou proste vsude a strasne mi to vadi. Luxuju denne. Ale i tak jsou zapichany v obleceni, v matraci, v gauci, nejde se toho uplne zbavit, je to jak mit doma psa. Stydim se pozvat navstevu, ze si to urcite nabali na sebe, nebo se nedopatrenim dostane na talir. Diteti je porad omejvam z rucicek a hracek, od pusy. Pracka to samozrejme nevezme... A holit hrud, zada i nohy prece nebude, neb neni zenska a jak by to vypadalo pak v lete v kratkem obleceni, to uz by musel holit porad... No 🙈 aspon reknete ze v tom nejsem sama... 😂

klokanka31
25. únor 2022

Můj bývalý měl taky dost chlupů ale teda nepelichal...

irmamala
25. únor 2022

to jsem ještě nezažila 🙂 Mám ráda chlupaté, manžel také je dost, ale jestli někdy najdu chlup v koupelně, ale nikde jinde. Nemá spíš nějaký problém? Copak chodí celý den nahý, že to z něj všude padá? A nebo je to fake? 😀

95newmommy2020
25. únor 2022

Lidi přece nepelichaj. 😄

autor
25. únor 2022

@irmamala vim ze to tak muze znit, ale u me je to proste realny problem 🙈 nikdy bych neverila ze budu jednou resit neco takovyho. Nahy nechodi, ale vyklepe to kdyz se prevleka a rikam, uz to v tom obleceni zustava i po vyprani... Jaky problem mate na mysli? Co ze zdravotniho hlediska by toto mohlo zpusobovat? To fakt neni par chlupu v koupelne, mame je proste vsude i pres muj uzkostlivy nikdy nekoncici uklid. A porad mu to dorusta...

klokanka31
25. únor 2022

@95newmommy2020 Jak vidíš tak asi jo 😄

jjasmina
25. únor 2022

Nu jsem ráda, že můj manžel z mých věčně padajicich vlasů nedělá takový problém 😄

michaela666
25. únor 2022

Je to povrchní, ale s nadměrně ochlupeným mužem bych nemohla fungovat. Není mi příjemná ani ta představa, ikdyž jsou chlupy naprosto přirozená věc. Nevadil by mi ani ten úklid, ale třeba objímat chlapa s kobercem na zádech bych nedala. Takže chápu tvoje pocity.

mrs.duck
Autor odpověď smazal
Zobraz
levandule_k
25. únor 2022

Asi to bude chtít hodně kvalitní vysavač, možná nějaký technický. Na prádlo si kup sušičku, známá má psa, co pelichá a říkala, že z prádla to bylo dostat umění, od té doby, co má sušičku, tak je spokojená.

@michaela666 Si vzpomínám na jeden díl sexu ve městě, kdy Charlotte začala chodit s Harrym a jak mu říkala, "lidská záda se obvykle nedají česat". Holt bys svýho medvídka poslala na vosk nebo laser :D

barmil
25. únor 2022

Manzel si holí hruď, bricho, zada, podpazi, intimní partie a nohy v lete na kolo.. Chlupy jsou všude a ještě je má tak tvrdé, že když na to slapnes, normálně se Ti to zapichne do chodidla.. Dneska jsem mu takový chlup tahala z paty, je to šílený..

te_reza
25. únor 2022

@barmil nohy?!? záda?!? To slyším poprvé v životě 🙈 každopádně se nevidím, že to pak má jak špendlíky.

melek5
25. únor 2022

@95newmommy2020 🤣🤣🤣🤷

barmil
25. únor 2022

@te_reza zada jsou normálni,kdyz mají tmave chlupy.. a chlapi co jezdí na kole si nohy taky holí normálně, ono to je pak dost nepříjemné..

martiniquest
25. únor 2022

Muj ex byl taky opice, ale nastesti nijak extra nepelichal. Jen v posteli mel na svem miste par chlupu. Chlupateho uz bych nechtěla. Co ho vyslat na vosk? I kdyz to se asi nedoplatite 🤦😆 Na to pradlo bych poridila susicku...a ten zbytek...boudu na zahrade? Promin, to byl vtip. Nevim, taky by mi to vadilo.

ada22
25. únor 2022

S prádlem dost pomůže sušička a na podlahu buď nějaký roboticky vysavač nebo vysavač co ma kvalitní turbo hubici. Donedávna jsme měli obyc etu a pak jsme pořídili ještě tyčový do kuchyně a ten sebere mnohem lépe vlasy apod. Jsou i v kombinaci s ručním na které jde nasadit i miniturbokartac, který užiješ třeba na gauči.