Prosím vás řekněte že nemám jen já takového chlapa 🤦♀️ Můj chlap si hraje na tvrďáka, je prý superman co ho nic neskolí. No ale stačí aby dostal injekci a jde téměř k zemi. Před týdnem dostal injekci. Normálně byl jako sjetý, úplně mimo, hlava se mu údajně motala, celý den nepoužitelný a jen chrápal. Dneska dostal injekci, a to samé. Jak sjetý, nepoužitelný, šel spát. Vstal si na wc, šel jak zombík, pak si sedl na postel, a že bude vstávat. Prý že mu je divně, ale neřekl jak divně, od čeho. Po chvíli se vrátím do ložnice a zas chrápe 🤦♀️ Je to normální?? Dělá ze sebe supermana ale s odpuštěním se mi zdá jak bábovka 🤷♀️
Tak asi zalezi na obsahu, ne 🤣
Což injekce, ale co taková rýmička 😂
Já bych ho jako bábovku teda neviděla. Záleží jakou tu injekci měl. Ale třeba meho manžela "skolilo" očkování proti tetanu. Každý je individuální a každý to snáší jinak A ja si taky hraju na tvrďaka a když jsem dostávala injekci na záda tak jsem pak byla taky skoro nepouzitelná
@martinka_33 budeš se divit, ale mě rýmička fakt odrovná. Vždy mě chytnou dutiny a hlava mě nejen bolí, ale mám v ní neskutečný tlak, jako by mi měla prasknout. A i teplota 37°C je pro mě konečná, jelikož mě začnou bolet svaly a klouby. Teď jsem byla 2 dny s rýmou v práci a myslela jsem, že pojdu. A to mě holky nechali jen na kase a nemusela jsem jim pomáhat se zbožím.
Naopak můj chlap normálně funguje i se zvýšenou teplotou. A mám známého, který chodí do práce i s vyšší teplotou a nic mu není. Až nad 40°C rovnou blouzní. Vše je individuální a nezáleží na pohlaví.
Tak mohl být po tom omameny, každý reaguje jinak. Jestli byl na očkovaní. Já když jsem si nechala preockovat tetanus, tak jsem myslela dva dny, že mi celá ruka upadne jak mě to bolelo a celá ruka mi brnela a měla jsem jí takovou mramorovou. Takže nemyslím, že je bábovka, každý prostě reaguje jinak 🤷♀️
Tak já dle nadpisu myslela, že omdliva při aplikaci..ale teda asi snad záleží jaká injekce, jde snad o obsah ne?🤔
Tohle bylo na zánět zápěstí. Ale u tetanovky je taky vždycky odrovnaný. Já nevím, ale mě ať píchnou cokoliv tak normálně funguju. To samé obstřik zápěstí, já normálně zvládla tak jsem ho uklidnila že je to jako normální píchnutí, a on pak přišel bílej jako stěna jak to šíleně bolelo 🤦♀️ nechápu jak by chtěl rodit.
A on snad chce rodit?
Tak to gratuluji, ale většina lidí na kortikoidové injekce a očkování reaguje a velmi často je to i složí do postele. Není to o tvrdosti nebo výdrži, ale o individuálním nastavení každého těla. Posmívat se mu za to je dost hloupé a srovnání s porodem taky. Já taky po každé injekci lehnu a porodila jsem 😉
vzdycky u tetanovky? To ji dostava tak casto? 😂 spatny troll
Moje kamarádka porodila 3 děti a 2x měla komplikovaný porod. Odběry krve zvládá, ale při injekcích chytá panickou ataku. Fakt tu nemachruj. Máš být oporou a ne se mu posmívat. Kdyby to bylo naopak, tak tu píšeš, jaký je ignorant bez špetky soucitu.
Tebe bych chtela mit doma. 🤦🏻♀️ Liskni si.
@mishka87 přesně tak. Já jsem zdravotní sestra a u porodu jsem dostala do žíly lék, který dáváme běžně na oddělení pacientům. Připadala jsem si pak úplně bezmocná, jak sjetá, nemohla jsem se hýbat, ani mluvit, ikdyz jsem chtěla. Pak jsem si jen říkala, že chudáci ti pacienti, jestli to na ně takhle působí. Nikdy bych taky nevěřila, co to dokáže s člověkem udělat.
Já jsem rodila 2× bez problémů. Ale injekce na záda a pak obstřik kolene mne taky "složil" do postele , připadala jsem si jak opilá. On každý jinak snáší léky obsažené v té injekci. Třeba mne guajaquran nedělá žádné problémy mamka po něm je unavená a spi. To jen na ukázku, že každému něco nesedne.
@mishka87
Ja nezvladam odbery,porod v pohode.
To mi připomíná mojeho chlapa on šel ve 35 letech po prvý na krev nebál se ale potom když vyšel z ordinace tak byl úplně hotový musel jít totiž na lačno a museli ho píchat dvakrát a on že se mu motá hlava musela jsem se smát protože když si vzpomenu kde všude jsem já dostala injekci tak mi to připadalo směšný
Tak každý reaguje jinak. Navíc nepíšeš, co to bylo za injekci. Po očkování někomu může být zle. Bábovku bych z něj nedělala. Můj chlap chodil na infuze kortikoidů a taky ho to položilo. A ne, nemyslím si, že je bábovka, i když jinak dělá, že ho nic nebolí a nic mu není.