Ahoj děvčata,
prosím o radu ohledně barvení vlasů. Jako malá jsem bývala blondýnka. V pubertě mi vlasy začaly tmavnout až jsem se z blondýnky přes plavovlásku stala hnědovláskou. Dopomohla jsem si teda k tomu nechtěně taky barvením vlasů na hnědo na střední škole, ale spíš bych řekla, že to byla změna hormonální. Teď už se asi 3 roky barvím na blond, ale nelíbí se mi moje odrosty. Rozhodla jsem se proto, že si změním barvu na svou přírodní, prostě něco mezi hnědou a plavovlasou blond. Tak jsem šla ke kadeřnici, obarvila mě mým odstínem a na další barvení jdu až za dva měsíce, dřív nemá volný termín, bohužel. No a mně se barva samozřejmě vymývá, ale myslela jsem, že to nebude tolik. Jsem cca 14 dní po barvení a odrosty mám zrzavé a vlasy jinak získaly zase skoro stejný odstín blond. Do toho mi odrůstá moje přirozená barva vlasů hnědá. Jsem jak tříbarevná kočka a neumím si představit, že takhle budu vypadat 2 měsíce. Nezničím ty vlasy, když si půjdu koupit barvu, třeba jen barvící šampon od Palette, nebo zajdu k jiné kadeřnici už teď po 14ti dnech od barvení? Jak se vlastně přechází z blond na hnědou, jak často do měsíce se barva stahuje na tmavo?
@konidana jo, to by bylo nejlepší řešení, jenže já mám vlasy dlouhý a ostříhat to strojkem nakrátko, to by byla moje smrt a manželova taky :D. Takže jiná rada?🙂
@anicka1211 do roka a do dne dorostou 😀 sorry já jinou radu nemám 😅
@anicka1211 Barvou z drogerky o vlasy neprijdes, otázka je, jaky odstin zvolit a jak chytne. Ale jestli jsi ted opravdu nespokojena, tak bych se toho nebala. 🙂
ostříhat na krátko (strojkem) nechat odrůst, a máš svoje přírodní:D