Mám jednu kamarádku a ta chodí a bydlí s jedním klukem v Praze. Ten kluk má v medailonku na internetových stránkách napsáno, že firma, kde pracuje má mnoho sesterskych společnosti a že věří, že se brzy podívá do zahraničí i osobně. Teď si ten kluk psal s jednou naší společnou kamarádkou. Psali si o studiu a práci a pak jí napsal, že úplně nejšťastnější na světě by byl, kdyby dostal nabídku pracovat několik let v Kanadě a že by si to užíval. Ona (společná kamarádka) mu pak napsala, že třeba takovou nabídku dostane a On reagoval: Jojo, uvidím (a dal k tomu smajlíka). Myslíte, že by se chtěl odstěhovat do ciziny?
@melykely Očividně, chce část života pracovat i jinde než v ČR, není na tom nic špatného ani divného.
😂😂😂
Podle všech informací, co jsi tu vypsala, tak si myslím, že ano. Vypadá to, že nejpozději 1. dubna se bude stěhovat. Podle popisu poboček to vidí na Anglii, Chorvatsko nebo Peru. Tam by pak odjížděl ve třetím čtvrtletí letošního roku. Ale zase podle toho co píšeš, to vypadá, že ne. Asi se usadí v Dejvicích (možná spíš ve Vršovicích) a zůstane tady. Pokud tedy nepřijde třetí možnost, že by se odstěhoval na venkov.
Ale všechno bych to věděla lépe podle toho, jaký typ smajlika k odpovědi přidal.
@ee.liska Tak ještě se může odstěhovat do Ostravy, to je taky úplně jinej svět. :D
@levandule_k to mi právě indicie z původního sdělení vůbec nenapovídají. Ale jdu to přečíst znovu, je to také zajímavá možnost 😁
@levandule_k Jak sem vdecna, ze nikdo neodkazuje, na moje milovane rodne Brno🤣👍
Nemá náhodou v Kanadě už dvojdomek, 2 děti a psa? Chápala bych, že ho to za nima táhne.
@melykely A co je na tom vůbec divného že by se mu líbilo dělat v cizině?😮
@camelinka Upřímně? Váhala jsem mezi Ostravou a Brnem😂 ale pro Brno mám slabost 🙂
@levandule_k Hodna holka🤩😘... ale docela me vsechny ty prupovidky na Brno bavi, nektere obzvlast vydarene😎😄
Asi chce, štve tě, že kamarádka možná půjde s ním?
Nechápu smysl dotazu..
Tak tohle mě hodně pobavilo😂
Myslím, že ano. Co tam máš dál?
@melykely Ty se musis hodne nudit, co tema, to kravina 😅🤦