Chce ji jen využít?

melykely
14. bře 2024

Ahoj, kamarádka je z Hradce Králové a byla na seznamovacím večírku. S jedním klukem 27 tam měli shodu na seznámení. Pak mu napsala, že je ráda a že pokud se chce vidět, tak je pro. Napsal jí, že je rád a že by ji mohl zavolal na mobil. To byla ráda. Domluvili se...i jel za ní z 50 km vzdáleného města od ní. Myslela si že se opravdu chce seznámit, když šel na ten večírek i jede za ní těch 50 km. Byli spolu na 1. schůzce, na procházce i v kavárně. Dokonce se jí zeptal proč šla na ten večírek a ona že prostě nemá ty příležitosti tolik a je v kolektivu starších lidí. A on že je v práci se samými chlapy. Ocenila však že si to řekli a že ví že se chce vážně seznámit stejně jako ona...Takže vše v pohodě, kamarádce se i moc líbil....na konci to bylo takové trochu rozpačité...řekla, že děkuje za dnešek a on že tedy jde na auto a tak stál před ní...jako kdyby něco chtěl říct....Druhý den mu radši napsala, že to bylo fajn a že když bude zase někam chtít vyrazit, tak je pro a on že už si říkal zda procházka pro ni nebyla moc dlouhá a že tak jo a něco vymyslí...Pak jí začal uhánět že půjdou zase na schůzku...

Kamarádce přišlo divné proč se chce sejít na 2. schůzce až v sedm hodin večer, přece jen ho tolik nezná. Kamarádka sice nadhodila že mohou jít na Vyšehrad, ale když přišel, tak měl trochu zpoždění a už z toho byla taková nesvá jak se začalo smrákat. Řekla že neví jestli je to nejlepší nápad a on: Proč?? Vždyť tady máš přeci mně to se nemusíš bát...(takový trochu tlak cítila z jeho strany. Po procházce šli do restaurace. Kamarádka už nemohla dojíst a on: To je škoda, nechceš si to vzít do krabičky? Ona že ne...A pak jí začal říkat: Tobě to nechutná? A ona chutná...jen je toho prostě moc. A on zase: Mně to přijde fakt škoda, nechceš si to vzít opravdu sebou? (takový nátlak z jeho strany cítila. Pak jí řekl že vstává každý den v 6. A ona že v 9 o víkendu. On: Cože?? To já už mám půl dne za sebou (zase takový nátlak z jeho strany cítila). Pak se na ní upřeně díval a řekl jí, že jí to sluší a že je moc hezká v obličeji a celkově. Pak se jí znovu zeptal proč šla na ten večírek a najednou jí řekl:
že prý tam ŠEL JEN ZE ZVĚDAVOSTI A ŽE NIKOHO VLASTNĚ NEHLEDÁ, ŽE JE TAKHLE V ŽIVOTĚ SPOKOJENÝ A ŽE NEMUSÍ BRÁT NA NĚKOHO OHLEDY....řekla si v duchu: CO? To nemyslí vážně tohle?? Pak se jí ptal co na klukách se jí líbí a jak to má s kluky...on pak řekl že měl dlouhodobější a pak že kratší vztahy a že se občas s někým stýká...a že na seznamku už nepůjde a nemá v plánu jít ani na další večírek.
Zeptala se jako nezávazně zda myslí ty kratší a on že jako bylo třeba v měsíci pár schůzek a nikam to nevedlo, že tam byla nějaká překážka přes kterou to nešlo a tak po měsíci se přestal s někým stýkat....řekla mu že když nikoho nehledá, tak proč je s ní venku a že nechápe co si o tom myslet...a on že neznamená že když nikoho nehledá, že se to nezmění, že si třeba říká že je fajn někoho mít u sebe a že uvidí jak se to bude mezi nimi vyvíjet že si to nechají uležet v hlavě....

Docela pro ni nepochopitelné tohle....nevím proč jede 50 km za ni dvakrát a pak jde na večírek za tímto účelem kdy jí pak řekne tohle...takže hledal jako sex jen?

Pak ho nechala, odmlčela se a začal jí hodně uhánět přes zprávy, jak se má, co v práci, posílal jí fotky jak pracuje atd. Zase jí ale řekl že když šla s kamarádkou na jídlo tak jestli si šla spravit chuť po té neděli a ona, že ji to přeci chutnalo...

Podle mě jí chce využít, že jí chce dostat do postele. Co myslíte?

1pomnenka
14. bře 2024

Dostat ženskou do postele chce 99% chlapů. Je to věc tvé kamarádky, zda odolá nebo ne. Jí se může líbit, ona jemu třeba ne, bude to jednostranné a vztah nebude pokračovat. To se uvidí až časem. Ty se do toho nepleť, neřeš to, stejně to neovlivníš.

veru181
14. bře 2024

Většina z napsaného mi přijde jako normální konverzace na prvních schůzkách 😀. Záleží samozřejmě na kontextu, tónu, ale nikdo jsme tam nebyli, takže se to z převyprávění dá jen těžko soudit. Neřešila bych každé slovo, pokud jí je sympatický, můžou být dal v kontaktu, vídat se a uvidí, co z toho bude - stopnout se to dá vždycky. Pokud se jí to už teď nezdá, ať se na to vykašle.

te_reza
14. bře 2024

Děláš i něco jiného, než že zakládáš v menších obměnách stupidní trolí diskuze? To už by vydalo na knihu 🙄