Dobrý večer , rozhodli jsme se pro cestovní společnost Invia se kterou bychom rádi do Itálie . Prozatím jsme si zarezervovali nezavaznou dovolenou vlastním autem . Na stránkách je možnost nezávazne kalkulace kde cena vyšla velmi příznive . Chci se zeptat na Vaše zkušenosti s touto společností , zda Vaše dovolené proběhly v pořádku a jak moc se lišila konečná cena od nezavazne nabídky ;) děkuji
Já mám také pocit že Invia je cestovní agentura a ne kancelář, tudíž ty zájezdy jen zprostředkovává. Najděte si o jakou jde kancelář a na stránkách té kanceláře by i ta cena mohla být nižší.
Cestovni Agentura Invia ma garanci stejne ceny jako CK. A kdyby nahodou zajezd nebyl dostupny umi nabidnout podobny zajezd.
Invia neni cestovni kancelar, zajezdy pouze zprostredkovava.
Jinak jsme pres Invii uz par zajezdu kupovali a vzdy vsechno v naprostem poradku.
Vzdy jsme byli pres agenturu Invia a vzdy bylo naprosto vse v poradku.
Invia není cestovka a nepořádá žádně dovolené🙂. Přeprodává zájezdy všech možných ck, ceny jsou na chlup stejné, jako u pořádájících cestovek. Pro vás to znamená si ověřit, s jakou cestovkou pojedete - která dovolenou organizuje. Recenze na tu cestovku - ne na invii.
Invia funguje výborně, ale není to ten, kdo je zodpovědný za vaši dovču🙂
Tak zájezd je od CK Ludor . Zájezd mi Invia předběžné vypočítala Itálie bibione 5 noci okolo 4500 kč .
Co vím, tak Invia jako taková žádné zájezdy nepořádá, ale pouze je zprostředkovává jiným CK. U každého zájezdu máte uvedeno, přes kterou CK vlastně pojedete... Několikrát jsme přes ně řešili dovolenou, ale od doby, kdy začali uvádět pořádající CK, tak to většinou řešíme v té konkrétní a na Invii jen porovnáváme ceny. Jinak co se týče cen, tak vždy odpovídaly předběžné kalkulaci. A rada na závěr - vždy zkontrolujte recenze té dané cestovky (ať se vám nestane, že přijedete do Itálie a nebudete mít kde bydlet) 😃