Centropen a voskovka na linu. Jak dát dolů?

natslie
22. led 2024

Dobrý den prosím nemáte někdo zkušenosti s centropenem a voskovkou na linu jak odstranit prosím

lucii732
22. led 2024

@natslie zkusila bych nano houbičky

felis
22. led 2024

@natslie zkus odlakovač... dcera studuje uměleckou školu, takže furt něco tvoří, lepi, kreslí, maluje poměrně dost věcmi... a odlakovačem umyvá stůl 😄

ladyhacek
22. led 2024

já mám nějaké zbytky anticovidu a tím snad pustí všechno 😀 > nbeo nějaký líh > ten odklakovač

felis
22. led 2024

@ladyhacek jooo, anticovid je taky dobrej 😃

87pavlina
22. led 2024

Vlhčený dětský ubrousky 😀 Kolikrát si říkám, jak je možný, že ubrousky dokážou setřít to, co ostatní věci nedokážou. No a pak to dej dítěti na zadek. Divím se, že ho ještě mají vcelku 😀

felis
22. led 2024

@87pavlina 🤣🤣🤣 tos mě rozsekala

fyii
22. led 2024

@natslie me odlakovac rezleptal nalakovanou desku stolu, takze bych to zkusila nekde v ruzku, kde se to kdyztak schova...

martulka88
22. led 2024

@natslie Lino odlakovačem bych byla opatrná, jelikož je dost "žíravý" a může třeba i vyžrat barvu na lině. Nejdřív si to vyzkoušej někde v koutku, kde to nebude vidět.

87pavlina
23. led 2024

@felis 😀 😀 No fakt. Ty jsi to nikdy nezkoušela? Třeba na mastnou digestoř jedině ubrousky, ani šmouhu ti neudělají 😀

slunea
23. led 2024

Obojí pustí lihem.

helen_h
23. led 2024

@natslie Jak psaly holky, měla by fungovat nějaká desinfekce na bázi alkoholu (ta smrdutá). Jinak v papírnictví mi mohl jít sehnat i "zmizík" na lihovky, měli jsme ho v jednom setu lihových fix a fungoval výborně, i z toho stolu to dostal.