hledám maminky co jsou také na začátku těhotenství aby jsme si mohli radit a navzájem se podporovat 😉
@verdal my jsme chteli uz pred dvouma rokama tak jsme to zkouseli 3mesice a nic tak jsme se nato vykaslali protoze jsme se pak hadali az jsme se rozesli ale dlouho jsme to bez sebe nevydrzeli tak jsme se vratili k sobe a zacali se snazit ted v prosinci a rikali jsme si ze se urco hned nezadari ze se zadari tak za rok dva tak ze zacnem se snazenim ted at pak neni pozde no a dva mesice snazeni nebo 3 a mimi se zadarilo oba jsme to necekali a co vy
@barusatko
Tak máš alespoň klid. 🙂 Já budu v práci do konce března pokud bude všechno v pořádku a pak taky na nemocenskou. Zrovna jsem měla mít od dubna zkrácený úvazek, tak to přišlo jak blesk z čistého nebe. 😎
Snažili jsme se několik let a vůbec to nešlo. Teď jsme měli docela hektické období, navíc jsme si nechali napsat žádost na umělé oplodnění a v den, kdy jsem pro ten papír jela mi nebylo dobře a to ono opožeděné o pár dní, tak jsem si koupila test a místo, aby mi dali papír, tak mi vzali krev. 😀 Tak snad to bude v pořádku..přežít ty 3 měsíce..Tobě taky držím palce. Je to fakt hustý pocit. Včera jsem to ze strachu obrečela a až dneska mi to dochází. 🙂
@verdal no mne vyhodili ze jsem tehu z prace tak jsem vcera oblitavala urady a resila co bude dal 😒 ja se uplne strasne bojim o to mimi aby bylo v poradku jak jdu za tech 14dni tak se i tesim i bojim aby mne nerekli spatnou zpravu ja kdyz jsem si delala test a ukazala se mi druha carka tak jsem neverila svym ocim uplne jsem byla stastna protoze jsem ji tam vubec necekala a to uz jsem 3tydny mela priznaky ale nepriposutela jsem si to ze bych byla tehu jsem se uplne roztrepala radosti ze jsem nebyla ani schopna psat proste nic 😀
@barusatko
Tak to je mi líto..s prací je to teď fakt na nic. Taky to nemám růžové, ale asi je to osud, že to přišlo přesně tak, jak potřebuju po všech těch letech. Já jsem taky vůbec nečekala, že by byl pozitivní. Tolikrát tam byla jen jedna /, že mě ani nenapadlo, že by to vyšlo právě teď, když musím pořád řešit nějaké problémy a zrovna jsme tomu tento měsíc moc nedali.. 😀 No, ale příroda je silnější. 😎 Taky se bojím, aby to bylo vše v pořádku. Na konci března mám jít na ultrazvuk ohledně srdíčka, tak doufám, že uslyšíme jen pozitivní zprávy. Obě 🙂
Tady pěkně popisují jednotlivé týdny v těhotenství http://www.mojebetynka.cz/tehotenstvi-a-porod/t...
Ahoj ja uz mam jednoho skoro ctyrletaka a skoro dvouměsíční holcicku..Jinak gratuluji k těhotenství
Ahoj chtěla jsem se zeptat nastoupila jsme do prace a zjistila ze jsme tehotna jelikoz je to ve fabrice a tahaji se tam tezky veci musela jsem to oznamit a tak jsme bohuzel dostala padaka :( a nevim co ted :( nikde me nezamestnaji .... muze mi nekdo poradit co muzu delat nechci brat 0kc z uradu a pak jeste min na prcka :( ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Ahoj, zkus si najit mesic, ve kterym mas tp a tam bude spoustu maminek 🙂