Ahoj najdou se snazilky ktere taky cekaji na vysledek??
Jak bylo pred iui?
Jak se citite?
Co mate za problemy??
@86veru86 no teda to je super....... já byla v pondělí takže to čekání je nekonečné
můžu se tě zeptat jak ti bylo? popregnylu ? a po iui den po dni? cítila jsi něco??
Mooc držím palečky určitě to bude dobré asi jsi otěhotněla později než v den iui
jinak my tohle máme 3 iui a je to úplně jiné než předchozí dvě 🙂 věřím, doufám i mám strach no pocity jsou různé už jsem toho za ty 4 roky co se snažíme zažila tolik a vše ukazovalo na těhu a nic a ted nic necítím jen sem tam pichnutí ale to může být po utrogestanu tak nevím no 22.budu vědět
@hanulkavelunka Po Pregnylu jsem ani nic necítila a po IUI jen první den boleti jak před menstruací, jinak nic. Jinak dnes jsem byla u doktora a je to tam.🙂 Zatím je g.váček a bez srdíčka-cca6 týden. Za 2 týden opět kontrola a to by mělo být i srdíčko, tak se modlím, ať je vše v pořádku. Tobě držím palečky, aby to dopadlo dobře!! Určitě to nyní dopadne!!! 🙂
@86veru86 super gratuluji,neco takoveho jsem potrebovala. Jsem na tom stejne. A kolik jsi mela foliku a jak velke a jaky spermiogram % ??. Moc gratuluji at je vse ok az do konce
@hanulkavelunka Folikul jen jeden 17,5mm. Spermio vše pod hranicí. Míň spermií, špatná pohyblivost. Prý se jich hodně točilo dokolečka. 🙂 Ale očividně se nějaká zdravá našla a doputovala tam, kam měla. 🙂 Pak napiš, až budeš vědět!
@86veru86 moc ti děkuju úplně jsi mi dodala nadej. A máme shodu jmen 😉
Ahojte holky. Ja byla v patek 12.6 na prvnim IUI. Ale teda porad me boli v podbrisku. Uz od ctvrtka me boli v podbrisku. Mivam bolesti v dobe ovulace to jo ale i zada me boli. Tak nevim jestli je to pregnylem nebo v praci z klimosky...Jinak testovat mam az 26.6 . Jo a nevite holky jak dlouho se drzi pregnyl v tele??
@majenka34 ahoj tak ja byla na iui 8.6.a pregnyl jsem pichla 6.6 ve 22.hod a dnes 8.den po iui a v tele uz pregnyl nemam delala jsem rano test a bilo takze ted budu testovat asi pristi patek uz 😊 a to jsem mela pregnyl 10tis. Jinak ja mam za sebou 3.iui a prvni 2 jsem mela bolesti a nevyslo to a ted nebyly zadne az do vcera 5.den po iui citila jsem tlaky a popichovani v celem spodku a hl.na leve str ale obcas i v pravo a popichovani az bolestive v brise a u pupiku a v zadech,a taky citlive prsa a dnes docela dost. A to se nesleduju,proste to tak je,neboj kazda jsme jina a kazda to mame jinak je zbytecne se nejak sledovat a vsugerovane tehu priznaky jsou nejhorsi. Proste musime cekat ikdyz je to strasna doba 14 dni,ale my se snazime uz 4 roky tak mam neco za sebou. . . drzim palce aby nam to konecne vyslo a my meli breznatka. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀😊
Take budu drzet palecky 🙂
Ahoj holky, tak já byla na prvním IUI 1. 6. 2015 na den dětí 😎 a bylo pondělí, takže se mi to krásně bude počítat (když to dobře dopadne). První dny mne pobolívalo nastranách hlavně vlevo, mezi 8-9 dnem jsem měla pocit na zvracení, 10 mi lítal lehce žaludek, atak jsem si udělala 1. testík a na něm nic. Řekla jsem si, že psychiika je prevít, a že jsem si asi vsugroavla i tu lehkou nevolnost a drhý a následující dny už mi žaludek n ic nedělal. Takže tu nevolnost připisuji pregnylu 5000 a psychice. Avšak občas stále cítím divný tlak podbřichem (jako by se přesunul ze stran do středu). Pochybnosti a naděje mám stále. 😔 Menzes mám většinou po 28 dnech a dnes je 29! Takže čekám zda se ozve mestruace, které dávám ještě 2 dny, a pak už s napětím zkusím testík... Jsem zatím v klidu, a snažím se vyrovant s varinatou (ne)těhotná. 😠
@okakik testuj 😉 a dej vedet
@hanulkavelunka 30 den a menstruace stále nikde.... tak doufám, že už nepříjde... A když jo, tak si to s ní pěkně vyříkám, že na sebe dala tak dlouho čekat!
Tak sup pro test,jsme zvedavi 😉
@okakik tak co, nenapínej nás už to musí být jasné !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉
jinak u mě to určitě ani po 3 iui nevyšlo nic mi není nebo teda nic nesleduju ........ dnes 8den po iui test bílý takže pregnyl je fuč
@hanulkavelunka Myslím si že je to ještě brzy, 8 den nic neznamená,podle mě...
@majenka34 jo,to ja vim taky ale nic mi neni a mam energii na rozdavani a mrzi me ze mi nic neni 😞
Tak to já jsem 5 den po IUI a celou dobu mě bolí břicho. A taky si říkám že to není ono.. 😒
@majenka34 to me bolelo ty předchozí dvě iui as do ms a nevyšlo to a teď nic jen 6 den po iui mírně bolesti jinak mám jen citlivé prsa ale to je asi utrogestanem
Nazdar holky, tak jsem si večer udělala testík, ráno bych to nestíhala. A teď na večer se mohu začít radovat. Na testu mám slabou dušičku 🙂 🙂 🙂 🙂
Jeeeee tak to gratuluji. 😀
@hanulkavelunka já bych ještě neztrácela hlavu. Podívej po jaké době byly u mě vidět dvě čárky. Šla jsem i na vyvolávačku, jelikož jsem si myslela, že nejsem těhotná. Žádné příznaky jsem taky neměla, nic mě nebolelo...a podívej, jak to dopadlo!
Mooooooc gratuluji a přeji ať je vše ok
Já testuju a nic 9dpo po iui
@hanulkavelunka ještě máš hodně času. Být tebou,tak bych od testování na pár dní ustoupila,ať se zbytečně nestresuješ. Zkus to až tak 13-14 den po iui.
Já vím 😊
Ahojky, já byla na IUI 6. 5. 2015. Po 12 dnech jsem si dělala testy a negativní. Opakovala jsem to až do 35DC a pak šla na vyvolávací injekci - Agulutin (ten den ještě negativní test). 10 den po Agolutinu mi bylo divné, že jsem to stále nedostala, raději jsem si udělala test a pozitivní. Teď čekám, k doktorovi jdu v pátek. Mám PCO a manžel pomalé spermie. Byla to první IUI, takže pokud to vyjde, tak to je krásný zázrak. Co ty?