kolega meho pritele hleda pritelkyni cesku - slovenku, ktera by byla ochotna zit v nemecku. S nemkou mu zadny vztah nevysel. Rad by konecne zalozil rodinu, mel deti.
zdina, mozes o nom napisat nieco viac.. vek, co robi a pod.. nie ze by som chcela pre seba, ale mam kopu kamosiek co su slobodne.. a este ake on ma predstavy.. dik
asiatka nemluvi cesky, tak se mu tezko hleda zena jinde. A s nemkama nema dobre zkusenosti. No a kdyz tady ziju, tak muzu potvrdit. Nejsou vsechny stejne, ale hodne jich neumi nebo nechce varit.....
Je mu 46, je ucetni, velice klidny na mne az moc. Strasne mne rozciluje kdyz k nam prijde. Nez se vymackne co chce ..... Ale na druhou stranu velice ochotny, obetavy az blby ☹ . Rad tanci, ma rad jejich lidovky. Nekouri, obcas si da pivko. Je silnejsi postavy
Jeho predstavy - hodna zenska, co se umi postaradt o domacnost. Nema deti a rad by deti jeste mel. Nevadilo b mu kdyby i dite mela.
čiže hľadá nemku...alebo aspoň nemecky hovoriacu...som pochopila 😀
jjééééj...a pre môjho švagra sa tu nejaká nenájde...ale jeho kritéria určite nesplní žiadna 😀 😀
nemku prave ze nechce, no a pokud by mela nektera zajem, nemusi umet moc. Zaplati ji tady kurz nemciny a ja ji ze zacatku taky muzu pomoct. Nebydlime od sebe daleko.
šak môžem kamarátkam povedať 😀
diky moc 🙂
niet zač...dobrúúúú
🙂 je tu nekdo z Neumarktu 😉
ahojky lidicky hledam nakou praci v nemecku s anglictinou nemcina nic moc dekuji
šak je toľko net zoznamiek...čo neskúsi 😀