Ahojky!
Včera mě probleskla hlavou myšlenka na to,že když už na tyto stránky chodí lidičky s ČR i Slovenska,tak by se tu taky mohlo vyskytovat pár lidí,kteří vlastní tyto(nebo jednu z nich 😉 )mašinky,jezdí na různé srazy(např.Holice.............Horní Jelení)a občas vyjedou na nějaký kopec zavysílat. 🙂
My s manželem se tomuto koníčku věnujeme bez mála 5 let a našli jsme touto cestou spoustu fajnových lidí.Poslední rok jsme tomu moc nedali,protože jsme měli tak trochu jiné starosti 😀 ,ale teď už se k tomu opět začínáme vracet. 😵
Pro ifo..............Já mám volačku Včelka Mája a manžel Kodys.
Je tu teda někdo?
Pokud ano..............šup sem se svými volačkami! 😎
Ahoj Karot. to je teda náhoda, protože tomuhle se dlouhá léta věnuje můj taťka. Na Holice jezdí pravidelně a občas do toho zapojí Dominiku. Nevím přesně, ale jeho volačka je Pepa dráteník, neznáš ho ? 😵
Helčo...............no,něco mi to říká. 😉
Ale zřejmě ho znám jen z doslechu. 🙂
Neznáš náhodou Denose Žlutýho psa?....................Měl by bydlet kousek od Vás.A taky Jim. 😉
jo, jo... bydlí vedle ve vchodě, práve čerstvě rozvedenej.....
karotky, to možná znáš mýho tchána....něco vysílá, ale jestli jsou to zrovna tyhle zkratky... 😀 jinak je to Dejda
Helčo.................já vím. 😅
Tak to já u Vás někdy zazvoním,až půjdu okolo. 😀
Byyz.......to je radioamatér............to je tzv.vysílací smetánka do které nespadáme. 😅
Karot, Dejda neni radioamater nebo alespon sibu da urcite vic 🙂 Zdravi Expedice Boruvka 😀 😀
Do Holic jezdim s manzou pravidelne sest, sedm let. Jezdite i na zavody? Nebyli jste nekdy na vyhodnoceni LPD? 🙂)
karotky: ok, budu se těšit......
Ene.........Dejda mi nic neříká a Expadice Boruvka taky ne.Jinak my jsme v Expedici Perníkáři. 😵
Na závody nejezdíme,..............pouze na štafety.
Chystáte se někdo v květnu na Jelení? 😕
Hle, to mi i neco rika. CB klub Ceska Lipa uz neco rika? 😅
Ene................taky,taky. 😉 Ceska lípa pořádá hodně štafet. 😉
V nem jsme. A Expedice brasi? Boruvku musite znat, urcite vas propirali na nejake akci, jinak by mi to nic nerikalo 😀
Tak Borůvka asi ano,...............ale poslední rok jsem nebyla v obraze.Však to brzo doženu.Koncem května(poslední víkend)jedeme na rozhledny a budeme vysílat z Kozlovského kopce.
http://www.ceska-trebova.cz/uvod/uvod_turistika...
Tak pokud by se z Vás někdo ten víkend nudil,ať se na nás přijede podívat. 😵
Dala jsem si podmínku,že nehodlám spát s ročním dítětem ve stanu,tak mám zamluvený pokoj v chatě Maxe Švabinského.Je tam i výtečná restaurace................MŇAM! 😀
Jojo CBíčko jsem měla, než jsem ho vypálila bleskem, ale to už je asi 10 let zpátky, bylo to dost dobrý... dobrá parta, možná mě někdo znáte jako Xenie Hodkovičky 😉 Já znám jen pražáky větší dosah jsme neměli...
Jéé to vůbec neznám!! 😲