Bydlíme v Žatci

lavenderl
8. říj 2017

Zdravím všechny! Je tu někdo ze Žatce? Cas trochu probrat věci konkrétněji z našeho města? 😉

adusku
13. říj 2017

Žatec se hlásí 😀

lavenderl
autor
14. říj 2017

Aaa, konečně se někdo našel 😀 moc nás tu opravu není 😂

vissper
14. říj 2017

Žatec okr. CV nebo Žatec okr. JI 😀

vissper
14. říj 2017

Pardon okr. LN 😀. Už to vidím, LN. Tak já se taky hlásím 👍

adusku
14. říj 2017

No koukám že je nás tu maličko ☺
V tom druhym Žatci jich bude asi ještě míň 🤣

lavenderl
autor
14. říj 2017

Ano,ano LN 😀 snad se ještě někdo přidá časem,ale jsem rada,že se někdo našel,už jsem nedoufala😀

lavenderl
autor
16. říj 2017

Holky nevíte, jestli se někdy ,někde v Žatci koná nějaká dětská burza či něco podobného? 🙂

adusku
16. říj 2017
lavenderl
autor
16. říj 2017

@adusku oo děkuji!

adusku
16. říj 2017

@lavenderl
No není za co 🙂

bendice
23. led 2019

Zdravím holky.... I my jsme Žatec. Prosím jaké máte zkušenosti s místní pediatrií? Jsem nešťastná z naší dětský Mudr

vissper
25. led 2019

@bendice také jsem kdysi odešla od jedné MUDr. Šli jsme k Mud Zajícovi. Je svůj, ale mě vyhovuje

bendice
25. led 2019

@vissper mohu se zeptat od jaké MUDr jste odešli?

lavenderl
autor
25. led 2019

Zdravím,také by mě o zajímalo. My jsme u Mudr Fajfrove a žádná slava

bendice
25. led 2019

@lavenderl my také a jsem z ní nešťastná. Mám 3 měsíční holčičku a v úterý mi napsala atb kapky do nosu. A to jsme byli i nahoře na Orl ambulanci kde doktor řekl že žádnou rýmu nemá. Kapky jsem vyzvedla dokonce jsem se s receptem i vrátila že je napsaný na jiné jméno tak mi řekla že to nevadí že to mám vyzvednout. S kapkami jsem šla znovu na Orl se zeptat zda je to normální a MUDr mi řekl ať ji to nedávám. Včera jsem ji volala ráno proč nám to napsala tak mi řekla že to nebude se mnou řešit telefonem a flakla mi s ním. Paní doktorka má tu smůlu že jsme zdravotní sestra z Orl takže mám známé a po konzultaci s dalším doktorem ji je prostě nedávám. Chystám se tam na ni v úterý az půjdem na kontrolu.....a samozřejmě sháním jinou

adusku
25. led 2019

Chodíme k Mudr. Bedenkové, ordinuje s ní i její maminka a musím říct že jsem s ní absolutně spokojená 🙂

bendice
26. led 2019

@adusku to je MUDr Reitspeisova?

lavenderl
autor
26. led 2019

@bendice no hezké. Já kdybych měla napsat,co vše už jsme s ní měli,tak to by bylo na dlouho a to pouze v prvních 18 měsících života,teď už je celkem klid, protože nic nepotřebujeme. Musím to zaklepat,malému je dva a půl roku. O očkování ani nemluvě. Já tedy njesme odmitc,ale chtěla jsem ho podle toho nového schématu,tak,jak je to ve vyhlášce, no a problém zase. Ale my si za tím stali a je to podle nového schématu. Ale děs,se SIM všude lítat,ona sama nic neumí dělat. A to mi ještě tvrdí,že když má.maly jen jednu vakcinu mne,že ho nevezmou do školky! No absolutní kec,ona je 100 let za opicema,des

lavenderl
autor
26. led 2019

@adusku a nevíte,jestli přijímá nové pacienty,ne novorozeňatka? Dekuji

lavenderl
autor
26. led 2019

@lavenderl vakcínu mmr * 😀

adusku
26. led 2019

@bendice ano 🙂
@lavenderl to netuším, ale za zeptání nic nedáte 🙂

bendice
26. led 2019

@lavenderl prosím o jaké nové schéma jde

bendice
26. led 2019

@lavenderl já jsem MUDr Reitspeisove volala má plno zkusit to mám v dubnu 😣

lavenderl
autor
28. led 2019

@bendice od minulého roku se to měnilo. Konkrétně ta mmr vakcína se druhá dávka dává až v 5 až 6 letech

bendice
28. led 2019

@lavenderl promiňte jsem tupec co je to mmr

adusku
28. led 2019

@bendice
vakcína příušnice, spalničky, zarděnky 🙂

vissper
29. led 2019

@bendice od Mudr.Fajfrové

bendice
29. led 2019

@vissper dnes jsem si byla u ní pro registr. Papír že přecházíme. Začala se tam se mnou hádat před pacientama že mi to chtěla sama nabídnout a řekla mi že si myslela že jsem dobrá matka! Budu si na ni stěžovat

bendice
29. led 2019

@bendice ne že jsem se jí jevila jako dobrá matka abych byla přesna